Header Ads


Τουρκικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπακασέτα!»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπακασέτα!»


«Θέμα» Μπακασέτα βάζουν ξανά για την ΑΕΚ οι Τούρκοι - Δείτε τι γράφουν σήμερα..

Ο Τάσος Μπακασέτας φαίνεται πως δεν αποδέχεται τις προτάσεις της Τράμπζονσπορ για νέο συμβόλαιο και οι Τούρκοιυ βάζουν στο… παιχνίδι της απόκτησής του την ΑΕΚ.




Το μέλλον του αρχηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου παραμένει στον… αέρα. Το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και παρά το γεγονός ότι οι γείτονες θα ήθελαν να τον κρατήσουν, ο ίδιος φέρεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της Fotomac, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπακασέτα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από ομάδες της Γερμανίας και της Αγγλίας.



Το δημοσιεύμα σημειώνει ότι οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ βλέποντας ότι ο παίκτης δεν έχει πρόθεση να μείνει θα ήθελαν να τον πουλήσουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ώστε να μην τον χάσουν τελικά χωρίς να πάρουν χρήματα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις κατά την περίοδο του Ιανουαρίου και μένει να φανεί αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων θα μετατραπεί σε προσφορά για την απόκτησή του.



Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, βέβαια, φαντάζει δύσκολο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Μπακασέτα κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.