Header Ads


Παίκτη από ΑΕΚ θέλει ο Άρης!

Παίκτη από ΑΕΚ θέλει ο Άρης!


Ποιον παίκτη από την ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Καρυπίδης για τον Άρη το καλοκαίρι
Ο Παλίκουτσα ανακοίνωσε πως θα αλλάξει τουλάχιστον το 1/3 του σημερινού ρόστερ των "κιτρίνων" το προσεχές καλοκαίρι.




Ο 24χρονος Αργύρης Καμπετσής έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά ντεφάκτο θα φύγει. Οπως λέει το περιβάλλον του, είχε πρόταση απο τον Άρη, με το πουσάρισμα και των "πράσινων" αλλά δεν το βλέπει θετικά να μετακομίσει στο "Βικελίδης". Ίσως γιατί ο Καμπετσής είναι πολυ κοντά σε συμφωνία με άλλη Σουπερλιγκάτη ομάδα, όπως ξέρει η ελληνική πιάτσα agents.

Όσον αφορά στο Φαν Φεερτ, επίσης έχει συμβόλαιο  ως το 2024 αλλά όπως φάνηκε και στα play offs δεν μπορεί να θεωρηθεί από τον κόουτς Αλμέιδα ισάξιος αντικαταστάτης  του Λιβάι Γκαρσία στο "9"(κι ας τον ξεκίνησε με τον Άρη, όπου σκόραρε). 



Την ερχόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πιο απαιτητικά ματς, οπότε λογικά θα ενισχυθεί στην θέση του φουνταριστού. Θα κάνει δηλαδή μεταγραφή σέντερ φορ. 

Ο Φαν Φέερτ ασφαλώς σε αυτή την συνθήκη θα μπορούσε να μείνει στο ροστερ ως τρίτος  αλλά είναι πιθανό και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, αν θέλει να παίζει πιο συχνά. Εδώ έρχεται και κολλάει γάντι ο Άρης, που ήδη τον...γλυκοιτάζει για την νέα σεζόν! Κρατήστε το για τις επόμενες ημέρες που θα τρέξουν οι μεταγραφικές εξελίξεις..


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.