Header Ads


Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στον πάγκο με ΑΕΚ

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στον πάγκο με ΑΕΚ


Δείτε ποιος θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον πάγκο στη θέση του Λουτσέσκου στον αυριανό αγώνα..

Οι κομπίνες από τον μαγικό κόσμο του NBA, η λατρεία για το ψάρεμα και την Φιορεντίνα και το πτυχίο Λογιστικής και Βιβλιοθηκονομίας. 

Ύστερα από 186 ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορέσει να καθίσει στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ. 




Η αποβολή του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, στερεί το δικαίωμα από τον Ρουμάνο τεχνικό να βρεθεί δίπλα στο χορτάρι, με χρέη πρώτου προπονητή να καλείται να αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του, Κριστιάνο Μπάτσι.

Πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από τις σκέψεις του Λουτσέσκου, πίσω από κάθε του απόφαση και από κάθε του κίνηση. 

Ο 47χρονος Ιταλός είναι υπεύθυνος κυρίως για το αμυντικό κομμάτι της ομάδας και τις στατικές φάσεις, ωστόσο την Κυριακή στο ντέρμπι των Δικεφάλων, πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να κουμαντάρει το ίδιο καλά με τον δάσκαλο του.

Οι κομπίνες από τον μαγικό κόσμο του NBA, η λατρεία για το ψάρεμα και την Φιορεντίνα και το πτυχίο Λογιστικής και Βιβλιοθηκονομίας. To10.gr σας παρουσιάζει τον Κριστιάνο Μπάτσι ο οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ καλείται να αναλάβει τον ρόλο του αντί – Λουτσέσκου.




Οι κομπίνες με… άρωμα NBA



Όλα αυτά τα χρόνια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τιμ συνεργατών για το οποίο είναι υπεύθυνος. Ένα σύνολο ατόμων το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα με τα αποτελέσματα να φαίνονται στο χορτάρι.

Τη σεζόν 2018/19, όταν και έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ, ο ΠΑΟΚ μέτρησε διψήφιο αριθμό τερμάτων (16) με ασίστ που προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ ή φάουλ!

Μάλιστα μια από τις πιο φημισμένες κομπίνες του είναι αυτή που έβγαλαν οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στην Μπενφίκα η οποία εκτελέστηκε άψογα με τον Αλεξάντερ Πριγιοβιτς να σκοράρει.

Ο Ιταλός φημίζεται για την ικανότητα του να εντοπίζει και μικρά ακατέργαστα διαμαντάκια με τις περιπτώσεις των Κωσταντέλια και Κουλιεράκη να αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα.


Λάτρης της Φιορεντίνας και του ψαρέματος 



«Ήμουν σκληρός αμυντικός εκείνη την εποχή η Ρόμα έμεινε χαραγμένη στην καρδιά μου, αλλά είμαι οπαδός της Φιορεντίνα», έχει πει και έχει λογική, καθώς κατάγεται από την περιοχή της Τοσκάνης, εκεί όπου οι «βιόλα» έχουν μεγάλο έρεισμα στους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους. Κρέμασε τα παπούτσια του το 2007 και στα χέρια του ξεκίνησε η άνοδος της Εντέλα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αν και ήταν μόλις τριάντα τεσσάρων ετών.

Μέλος αυτού είναι και ο Κριστιάνο Μπάτσι με την ατέλειωτη ποικιλία σε κομπίνες στημένων φάσεων, οι οποίες τις περισσότερες φορές πηγάζουν από τον μαγικό κόσμο του NBA τον οποίο λατρεύει να παρακολουθεί.



Όλα αυτά για να πάρει στην συνέχεια την «σκυτάλη» η Ολιανένσε το 2015, που είχε υποβιβαστεί από την Α’ στη Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας και ξεκινούσε μια συνεργασία με τη Σαμπντόρια.

«Έψαχναν για έναν προπονητή με τα χαρακτηριστικά μου, που θα μπορούσε να δώσει τεχνική-τακτική βάση στους νεαρούς παίκτες που είχαν αγοράσει από τη Σαμπντόρια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπάτσι, πριν καταφέρει τελικά καταφέρει να την κρατήσει στην κατηγορία και την επόμενη έχοντας μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Πλέον στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ ο 47χρονος Ιταλός καλείται να αποδείξει πως όλα αυτά που κάνει πίσω από τις κάμερες μόνο τυχαία δεν είναι…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.