Header Ads


Συνεχίζει το σερί της η Χάμαρμπι

Συνεχίζει το σερί της η Χάμαρμπι


Αρχίζουμε και πάλι να «χτίζουμε» ένα καλό σερί ταμείων, μιας και μετά τη Ρόζενμποργκ, με το ίδιο σκορ (3-0) κέρδισε και η Γιάνγκ Μπόις μέσα στη Σιόν. Δευτέρα, όμως σήμερα και τέτοιες εποχές, αυτή η μέρα έχει πολλά παιχνίδια για τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Μάθε τα πάντα για την interwetten.

Η Σουηδική Αλσβένσκαν είναι από τις λίγκες που πρωταγωνιστούν αυτή τη περίοδο και από τα 3 ματς στο πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε με αυτό της Βάρμπεργκς κόντρα στη Χάμαρμπι. Διάβασε για την ιντερβετεν.

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ: Μπορεί να μην ανησυχεί άμεσα για την απόστασή της από τη τελευταία τριάδα αυτή τη στιγμή η Βάρμπεργκς, όμως παιχνίδια στην έδρα της κόντρα σε ανταγωνίστριες, όμως η Χέλσινμποργκ, πρέπει να τα κερδίζει. Το σύνολο του Γιόακιμ Πέρσον μάλλον βολεύτηκε με το βαθμό (0-0), κράτησε το +5 και τώρα οφείλει να πάρει κάτι απέναντι στην ισχυρή Χάμαρμπι για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο. Πολύ κακά μαντάτα αναφορικά με τις απουσίες, μιας και οι βασικοί Μπίρκφελντ, Στάνισιτς, Αλφόνσι και Σίμονιτς θα λείψουν λόγω καρτών.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Μετά το άνετο 3-0 επί της Γκέτεμποργκ, η Χάμαρμπι «φιλοδώρησε» και πάλι με 3 τέρματα, αυτή τη φορά την Έλφσμποργκ. Η ομάδα του Μάρτι Θιφουέντες δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει στη προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στη πρώτη 3άδα και μεσοβδόμαδα έπαιξε και ένα φιλικό-χαλάρωμα με την Αγγλική Μίλγουολ (0-0). Πηγαίνει στο Βάρμπεργκ με στόχο ακόμα ένα τρίποντο, που θα τη φέρει στο -3 από τη κορυφή και με ματς λιγότερο. Εκτός οι βασικοί τραυματίες Κολάντερ και Μαγιάρ, επιστρέφουν οι κομβικοί Σαντίκου και Κουρτουλούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με φόρα και πολύ καλή ψυχολογία θα παίξει στο Βάρμπεργκ η Χάμαρμπι και με όσα έχει δείξει το τελευταίο διάστημα, η νίκη εξαρτάται αποκλειστικά στην ίδια. Το διπλό μπορεί άνετα να συνδυαστεί με το Over 1.5, ώστε να πάρουμε το 1.75 του Stoiximan.



Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.