Header Ads


Η εξήγηση Αλμέιδα για Αραούχο στην ΑΕΚ Β'!

Η εξήγηση Αλμέιδα για Αραούχο στην ΑΕΚ Β'!


Ο Ματίας Αλμέιδα εξήγησε την απόφαση του Σέρχιο Αραούχο να παίξει με την ΑΕΚ Β'
Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξήγησε ότι ο Σέρχιο Αραούχο επέμενε ο ίδιος να παίξει με την δεύτερη ομάδα της Ένωσης για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.




Ο Ματίας Αλμέιδα εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σήμερ δεν ήταν στην αποστολή και την Πέμπτη αναμένεται να παίξει με την ΑΕΚ Β'. Ο προπονητής τόνισε σχετικά: «Οσον αφορά τον Σέρχιο. Εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να παίξει ένα παιχνίδι στη Β’ ομάδα. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. 



Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μονο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατι είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%. 

Ο Σέρχιο επέμενε να παίξει στη Β ομάδα και θα παίξει την Πέμπτη, λόγω απόφασης του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί «τελειώνει το συμβόλαιό του» ή «δεν θέλω να τον βάλω». Δεν θα αλλάξει κάτι  αν παίξει με την ΑΕΚ Β. Ψάχνουμε τον τρόπο να παίξει ο Σέρχιο με αυτοπεποίθηση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.