Header Ads


Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με Άγιαξ στην Ολλανδία;

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με Άγιαξ στην Ολλανδία;


Χωρίς τον κόσμο της είναι πιθανό να αγωνιστεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ η ΑΕΚ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ σε ολλανδική ιστοσελίδα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…




Κατ’ αρχήν το ρεπορτάζ αναφέρεται στην απόφαση του Άγιαξ να μην πάρει εισιτήρια για το ματς της Μασσαλίας με τη Μαρσέιγ, αν και δικαιούταν το 5% των εισιτηρίων, υπό τον φόβο των επεισοδίων.

Και εν συνεχεία υπάρχει η εξής αναφορά στο ρεπορτάζ: «Η UEFA είναι καταρχήν κατά της απαγόρευσης των φιλοξενούμενων φιλάθλων. 

Οι κανονισμοί ορίζουν ότι η γηπεδούχος ομάδα πρέπει πάντα να διαθέτει τουλάχιστον το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας».



Και στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται: «Στην αστυνομία του Άμστερνταμ αρέσει η ιδέα να μην υποδέχεται πλέον υποστηρικτές συλλόγων με κακή φήμη. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Φρανκ Πάουβ, χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι αυτό θα κυλήσει ομαλά. Ο Άγιαξ θα παίξει ακόμη έναν ευρωπαϊκό αγώνα εντός έδρας αγώνα φέτος. Η ΑΕΚ θα είναι η φιλοξενούμενη στις 14 Δεκεμβρίου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ελληνικού συλλόγου. Το τρίγωνο (σ.σ. χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν εννοεί τις δύο ομάδες με την UEFA ή με την ολλανδική αστυνομία» πρέπει να αποφασίσει για αυτό».



Με το ρεπορτάζ, βέβαια, να θυμίζει πως οι οπαδοί του Άγιαξ είχαν έρθει στην Ελλάδα και είχαν βρεθεί στις εξέδρες της OPAP Arena.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.