Header Ads


Ο Μελισσανίδης αποκάλυψε το μπάτζετ και τα έσοδα της ΑΕΚ για φέτος!

Ο Μελισσανίδης αποκάλυψε το μπάτζετ και τα έσοδα της ΑΕΚ για φέτος!


Φοβερές ατάκες από τον ισχυρό άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Τι είπε για τη φετινή ομάδα, το μπάτζετ, τα έσοδά της, τον Ματίας Αλμέιδα και την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού το οποίο βρίσκεται στο γήπεδο της ΑΕΚ και όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της Live Sport υπήρχαν ιδιαίτερες ατάκες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον της Ένωσης, τα οικονομικά της ομάδας αλλά και τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζει.




Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων: «Θέλω να γίνονται όλα τέλεια. Μου αρέσει η τελειότητα. Κι αν τρελαθήκατε με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με το Μουσείο της ΑΕΚ θα πάθετε την πλάκα σας. Προχωράμε. Σε δύο μήνες θα είναι έτοιμο»

Στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόθεσή του να τοποθετηθούν δύο σιδερένια αγάλματα στον καταρράκτη που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα των επισήμων, ένα του Νεστορίδη, κι ένα του Παπαϊωάννου. 



«Έχω παραγγείλει δύο μεγάλα σιδερένια αγάλματα , σαν αυτά που έχουν στην Αγγλία. Θα είναι του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου, και θα τα βάλω έξω από το γήπεδο, στους καταρράκτες. Αυτό είναι ιστορία, να τους βλέπει όλος ο κόσμος. Και η πλατεία (του αετού) μού αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Να τη χαίρεται ο κόσμος».

Φυσικά αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχει γίνει ανταγωνιστικό. «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη σε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι ασχολούνται με εμάς. Έχουν τρελαθεί που το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια. Εμείς αυτό το πρωτάθλημα θέλουμε, στα ίσια, αυτή είναι η ΑΕΚ».


Για τον Ματίας Αλμέιδα, μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Είναι τεράστιος προπονητής και άνθρωπος. Με κέρδισε από την πρώτη συνέντευξη που έκανα μαζί του για να τον πάρω στην ΑΕΚ. Τον αγαπάνε όλοι οι παίκτες. Του έχω δώσει τα κλειδιά. Του έχουμε κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον θέλουμε κοντά μας».

Η συζήτηση έφτασε στον Λιβάι Γκαρσία και τα όσα έγιναν το καλοκαίρι. «Μου έδιναν 21,5 εκατ. ευρώ για το 60% (σ.σ.: το υπόλοιπο 40% το έχει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο μάνατζερ του παίκτη). Αλλά δεν ήθελα να τον πουλήσω. Είναι παικταράς, τον ήθελα εδώ, να τον χορτάσω, να τον ξεζουμίσω».

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μελισσανίδης και για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει μπάτζετ αυτή τη στιγμή 42 εκατ. ευρώ και έσοδα 45 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζω την Ευρώπη και το αν θα γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.