Header Ads


Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ - Γνωστός δημοσιογράφος με σκληρούς χαρακτηρισμούς για παίκτες και Λουτσέσκου!

Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ - Γνωστός δημοσιογράφος με σκληρούς χαρακτηρισμούς για παίκτες και Λουτσέσκου!


Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου άσκησε σκληρή κριτική στον ΠΑΟΚ για την εικόνα του απέναντι στην ΑΕΚ.

Για αποκρουστική εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν δείχνει να έχει απαντήσεις απέναντι στην ΑΕΚ του Αλμέιδα έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα στην Opap Arena (2-0).




«Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο, είναι σοκαριστικό! Ήταν σαν ομάδα Β’ Εθνικής Είδαμε ένα έκτρωμα, παρότι δεν υπήρχε σημάδι για τέτοιο ντεφορμάρισμα. Τακτικά η ΑΕΚ του Αλμέιδα με τον τρόπο που παίζει εκμηδενίζει τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά χθες. Αυτό το build up που θέλει να κάνει από πίσω ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ το ισοπεδώνει. Δεν έκανε ούτε μία φάση, πλην του Σάστρε στο 95’. Είχε πρακτικά μηδέν xGoals. Την απόλυτη ευθύνη έχει ο προπονητής, όταν την πατά για πολλοστή φορά με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο γήπεδο», ανέφερε.



«Το παράδοξο είναι πως η ομάδα δεν έδειχνε τέτοια σημάδια. Έκανε καλούτσικες εμφανίσεις τελευταία, παρουσίαζε μια πρόοδο και δεν προμήνυε τίποτα τη χθεσινή εικόνα. 

Θα δούμε την Κυριακή με τον Ολυμπιακό αν ήταν μια κακή μέρα στη δουλειά ή το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Η εμφάνιση αυτή δεν μπορεί να περάσει έτσι και σίγουρα θα αναλυθεί πολύ εσωτερικά. Είναι ευκαιρία να αντιδράσει το ντέρμπι στο Φάληρο και πιστεύω πως θα αντιδράσει», πρόσθεσε.



Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.