Header Ads


Σιντιμπέ: «Ο Αλμέιδα μάς διδάσκει τη μαχητικότητα, να παλεύουμε και να δουλεύουμε πολύ σκληρά»

Σιντιμπέ: «Ο Αλμέιδα μάς διδάσκει τη μαχητικότητα, να παλεύουμε και να δουλεύουμε πολύ σκληρά»


Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ τόνισε ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης για τη Μαρσέιγ στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ μιλώντας για τον Ματίας Αλμέιδα υποστήριξε ότι έχει δώσει στην ομάδα το λατινοαμερικάνικο στιλ που είναι η μαχητικότητα.

Η ΑΕΚ θα βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης απέναντι στη Μαρσέιγ (26/10, 19.45, COSMOTE SPORT 4 HD) στο κατάμεστο Βελοντρόμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.




Στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (25/10) ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στάθηκε στη δύναμη της έδρας των Μασσαλών, τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι θα εμφανιστούν πειθαρχημένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται ότι επιστρέφει στη Γαλλία ως αντίπαλος γαλλικής ομάδας: "Σίγουρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω αυτό το μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Μαρσέιγ".



Για το τι ματς περιμένει: "Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, μία δυνατή ομάδα που έχει και μία δυνατή έδρα, ο κόσμος σίγουρα θα τη βοηθήσει πολύ. Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να δείξουμε πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση ό,τι κι αν γίνει. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το τι δίνει ο Αλμέιδα στην ομάδα αυτή που πέρυσι πέτυχε το νταμπλ: "Είναι ένας προπονητής που μας βοηθάει πάρα πολύ σίγουρα, μας διδάσκει αυτό το λατινοαμερικάνικο στιλ που είναι η μαχητικότητα και να είμαστε πάντα θετικοί, να κοιτάμε το θετικό αποτέλεσμα, να παλεύουμε και να δουλεύουμε πολύ σκληρά κι είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύει κανείς μαζί του".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.