Header Ads


«Όχι» Μπακασέτα στην πρόταση ανανέωσης από Τραμπζονσπόρ!

«Όχι» Μπακασέτα στην πρόταση ανανέωσης από Τραμπζονσπόρ!


Απάντησε αρνητικά ο Τάσος Μπακασέτας - Οι πρώτες πληροφορίες

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τάσο Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Τραμπζονσπόρ και Τάσος Μπακασέτας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα η «Fotomac», η πρωταθλήτρια Τουρκίας το 2021-22, προσέφερε στον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Τάσου Μπακασέτα λήγει στο τέλος της σεζόν και όπως τονίζεται από την Τουρκία η Τραμπζονσπόρ δεν σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά της. 



Μάλιστα, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων της τουρκικής ομάδας και τους αρχηγού της εθνικής ομάδας, ο οποίος δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε πριν από δύο μήνες. 

Εάν η στάση του συνεχιστεί, τότε οι «κοκκινομπλέ» θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις το προσεχές καλοκαίρι για την μεσοεπιθετική τους γραμμή.



Ο Μπακασέτας, ο οποίος μεταγράφηκε στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ τον Ιανουάριο του 2021, έχει αγωνιστεί έως τώρα σε 109 αγώνες κι έχει απολογισμό 30 γκολ και 21 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.