Header Ads


Η γκολάρα Πόνσε με Ξάνθη και η ανατροπή της ΑΕΚ! (vid)

Η γκολάρα Πόνσε με Ξάνθη και η ανατροπή της ΑΕΚ! (vid)


Θυμάστε τι ΓΚΟΛΑΡΑ είχε βάλει ο Πόνσε; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ!

Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν η τότε ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ μετά από ένα κακό σε απόδοση πρώτο ημίχρονο, που βρέθηκε και πίσω στο σκορ, επέστρεψε με ανατροπή στο δεύτερο χάρη στον Πόνσε.

Η Ένωση «πλήρωσε» το εκτεταμένο rotation που πραγματοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βρουν κάποιους χώρους στο Α’ μέρος και στο 33′ να ανοίξουν το σκορ με τον Κάστρο, μετά από σέντρα του Κασάδο.




Στο β’ ημίχρονο, οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να «διορθώνει» με τις αλλαγές του τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους, η Ένωση έφερε τούμπα το παιχνίδι μέσα σε 3′.

Αρχικά ο Οικονόμου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοβάσεβιτς και με κοντινή προβολή έκανε το 1-1 στο 68′ και στο 70′, ο Εζέκιελ Πόνσε από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1 απέναντι στον Ζίβκοβιτς.



Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από όμορφη αντεπίθεση, ο Λιβάγια βρήκε τον Μπογέ, με τον Αργεντίνο να πλασάρει σωστά τον γκολκίπερ των Ακριτών και να διαμορφώνει το τελικό 3-1 της ΑΕΚ στα Πηγάδια, αποτέλεσμα που ουσιαστικά «κλειδώνει» την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.