Header Ads


Στοίχημα: Μένει όρθιος στο Εδιμβούργο ο ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Μένει όρθιος στο Εδιμβούργο ο ΠΑΟΚ


Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (24/08) με τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Αμέτρητες οι ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την αναμέτρηση Χαρτς - ΠΑΟΚ για τα play-offs του Conference League, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

Στις 21:45 ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Εδιμβούργο κόντρα στη Χαρτς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-offs του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι ξεκίνησαν φέτος τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση από τον 3ο προκριματικό γύρο, απέκλεισαν δύσκολα τη Ρόζενμποργκ, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο στη ρεβάνς με σοβαρή εμφάνιση πήραν τη νίκη με 3-1. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Χαρτς επικράτησε με 4-0 της Πάρτικ Θιστλ στο Λιγκ Καπ, στην Premiership μετά το πέρασμα δύο αγωνιστικών έχει απολογισμό 1-1-0.

 

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ καλείται να επιβεβαιώσει απόψε τον τίτλο του φαβορί, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Μετά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ Σπλιτ καλείται να αφήσει εκτός και τη Χαρτς, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους. Η ομάδα του Λουτσέσκου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης. Ο “δικέφαλος” έρχεται από σημαντικές νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία, δείχνει ότι μπορεί να μείνει όρθιος στο “Tynecastle Park” αλλά και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Εδιμβούργο. Επιλογή μας το 2(DNB) σε απόδοση 1.85.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.