Header Ads


«Φοβούνται τον άγραφο νόμο των φυλακών περί εκδίκησης οι Κροάτες»

«Φοβούνται τον άγραφο νόμο των φυλακών περί εκδίκησης οι Κροάτες»


Φοβούνται τον άγραφο νόμο των φυλακών οι Κροάτες χούλιγκαν, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του δικηγόρου 98 εκ των συλληφθέντων, Αθανάσιο Καϊμανάκη.

Ο Έλληνας δικηγόρος που εκπροσωπεί 98 από τους συλληφθέντς δήλωσε ότι δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του για προφυλάκιση των Κροατών, ωστόσο έσπευσε να να πει πως «κάνω  έκκληση στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κροατίας να λάβουν σοβαρά υπόψη την κατάσταση και να εξασφαλίσουν μια δίκαιη δίκη». 




«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πρεσβείας της Κροατίας. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα πάνε φυλακή, αλλά δεν είναι εγκληματίες», συμπλήρωσε ο Καϊμάνακης

«Πρόκειται για οπαδούς, νεαρούς άντρες 19, 20 και 21 ετών. Αυτά τα παιδιά πηγαίνουν σε υπερπλήρεις φυλακές όπου μπορεί να υπάρξουν αντίποινα από πολλούς Έλληνες φιλάθλους. Οι Κροάτες πρέπει να μείνουν μαζί για να είναι περισσότεροι και πιο ασφαλείς στη φυλακή», επισήμανε ο Καϊμανάκης.

«Ο Καϊμανάκης έκανε έκκληση στις ελληνικές και κροατικές αρχές να μην επιτρέψουν την υλοποίηση του σχεδίου των ανακριτών. Οι BBB μπορούν να βρίσκονται υπό κράτηση έως και 18 μήνες και σχεδιάζεται να χωριστούν σε πολλές μικρότερες ομάδες και να διανεμηθούν σε πολλές φυλακές όπου τους περιμένουν, όπως υποστηρίζει η πλευρά των συλληφθέντων, πολλοί Έλληνες χούλιγκαν», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ του κροατικού Τύπου.



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «Sportske Jutarnji», «εκτός από τους οπαδούς της ΑΕΚ που θέλουν να εκδικηθούν τον αποθανόντα φίλο τους, υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού στις ελληνικές φυλακές που έχουν άριστες σχέσεις με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και που ανυπομονούν να στείλουν τον BBB στη φυλακή».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.