Header Ads


Αδιανόητη δήλωση Κούγια: «Μαχαιρώθηκε και Κροάτης, δεν συνελήφθη κανένας εγκληματίας οπαδός της ΑΕΚ»

Αδιανόητη δήλωση Κούγια: «Μαχαιρώθηκε και Κροάτης, δεν συνελήφθη κανένας εγκληματίας οπαδός της ΑΕΚ»


Στην υπερασπιστική του γραμμή για τον εντολέα του που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και έχει συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας. 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ο εντολέας του βρέθηκε χωρίς κουκούλα, κράνος και ήταν άοπλος, ενώ δεν είχε καμία επικοινωνία με Κροάτη ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. 
Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, καταγγέλλει ότι και Κροάτες μαχαιρώθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων «αλλά δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας εγκληματίας οπαδός της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωσή του:«Όπως είναι γνωστό, υπερασπίζομαι έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ – εστιατόριου πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο οποίος σήμερα είναι προσωρινά κρατούμενος, μόνο γιατί ευρέθη μαζί με την κοπέλα του κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό κατά κακή τους σύμπτωση την ώρα που οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινούντο προς τα εκεί, για να διαφύγουν μετά τα εγκλήματα τους από το φονικό ραντεβού τους με κακοποιούς οπαδούς της ΑΕΚ, τα οποία είχαν ως συνέπεια να χάσει τη ζωή του με εντελώς βάναυσο τρόπο ο αείμνηστος Μιχάλης Κατσούρης.Η αιτιολογία, την οποία ανέπτυξαν προφορικά στον εντολέα μου τόσο ο Εισαγγελέας που γνωμοδότησε, όσο και η τακτική Ανακριτής που διεξάγει την ανάκριση, ήταν ότι οι εγκληματίες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν γνώριζαν την Αθήνα, δεν γνώριζαν κυρίως το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ότι τους καθοδήγησαν κάποιοι Έλληνες, οι οποίοι συνδέονται μαζί τους και ιδεολογικά – πολιτικά, δηλαδή φασίστες και αντίπαλοι της ΑΕΚ, και αφού ο εντολέας μου και οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού είναι και ευρίσκετο κοντά στο χώρο των επεισοδίων, είναι ο καθοδηγητής τους.

Χθες όμως, με καθυστέρηση σχεδόν 10 ημερών, ενώ αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη μέρα, αφού η διαδικασία της σημάνσεως γίνεται αμέσως μετά τη σύλληψη, το κακοφτιαγμένο αυτό σενάριο της αστυνομίας κατέρρευσε, αφού διαπιστώθη ότι τουλάχιστον 6 οπαδοί από τους 102 που συνελήφθησαν, και δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμη από αυτούς που διέφυγαν την σύλληψη, όχι μόνο γνώριζαν την Αθήνα, όχι μόνο γνώριζαν πού είναι το στάδιο της ΑΕΚ, αλλά και ότι προ 8ετιας είχαν συλληφθεί στην Αθήνα για αντίστοιχα επεισόδια, αποδεικνυόμενης με αυτό τον τρόπο της απόλυτης αθωότητος του εντολέως μου.

Εκείνο, το οποίο επίσης απεδείχθη, είναι ότι μαχαίρια σε αυτό το φονικό ραντεβού δεν είχαν μόνο οι Κροάτες, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, αφού ένας εκ των Κροατών εγκληματιών σε αυτή τη φονική συμπλοκή φέρει 7 τραύματα από μαχαίρι, ευτυχώς γι’ αυτόν όχι θανατηφόρα, χωρίς να έχει συλληφθεί ούτε ένας εγκληματίας οπαδός της ΑΕΚ που διέπραξε εις βάρος του Κροάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάτι που δείχνει ότι η διαδικασία των συλλήψεων ήταν προκατειλημμένη, ατελής και ατυχής για την αστυνομία. Ο δράστης του εγκλήματος αυτού πρέπει να εντοπισθεί και να συλληφθεί, αφού είμαστε ένα κράτος δικαίου και δεν επιθυμούμε να εκτιθέμεθα διεθνώς.

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτές τις επισημάνσεις, επειδή σε όλη μου την επί σχεδόν 50 χρόνια διαδρομή δεν ανέχτηκα ποτέ και δεν ανέχομαι και τώρα μεροληπτικές αντιμετωπίσεις από τα ΜΜΕ, γιατί αυτό προσβάλλει όλους εμάς τους ανεξαρτήτους Δικηγόρους, οι οποίοι αγωνιζόμαστε καθημερινά για να βοηθήσουμε τα Δικαστήρια να εκδίδουν δίκαιες αποφάσεις. Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί αντικειμενικά προς όλες τις κατευθύνσεις και να μην αναζητούμε, όπως συμβαίνει με τον εντολέα μου, εξιλαστήρια θύματα με την κατασκευή φανταστικών σεναρίων.

Υ.Γ.:Ο εντολέας μου ευρέθη χωρίς κουκούλα, χωρίς κράνος και άοπλος και δεν γνωρίζει ούτε έναν εκ των άλλων συλληφθέντων. Από το κινητό του τηλέφωνο προκύπτει ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με κανένα Κροάτη και με κανένα κροατικό τηλέφωνο ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.