Header Ads


Η πρώτη αντίδραση Αλμέιδα και παικτών της ΑΕΚ μετά τα επεισόδια και την δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η πρώτη αντίδραση Αλμέιδα και παικτών της ΑΕΚ μετά τα επεισόδια και την δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια


Έτσι είναι η κατάσταση στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια..

Η βαριά σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη, έχει σκεπάσει τα πάντα μέσα στην ΑΕΚ και φυσικά μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια...

Ήδη από χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, είχαν φτάσει τα νέα για τα επεισόδια από την επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Ωστόσο την πραγματική διάσταση αυτής της φονικής επίθεσης, όλοι μέσα στην ομάδα την πληροφορήθηκαν σήμερα το πρωί. Και όπως ήταν φυσικό «πάγωσαν». 

Υπήρχε συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα έπρεπε να ακολουθήσει η ομάδα σε πρωινό λίγες ώρες πριν από ματς.

Όμως η δολοφονία του Μιχάλη, έριξε βαριά σκιά και σκέπασε τα πάντα. Ένα μούδιασμα και μια παγωμάρα υπήρχε σ' όλους. 



Από τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του, μέχρι και όλους τους ποδοσφαιριστές. Η είδηση για την αναβολή του αποψινού ματς έφτασε σχετικά νωρίς στο ξενοδοχείο της ομάδας. Κάτι που για το τυπικό του πράγματος έλυνε την αβεβαιότητα. Αλλά όχι και το μούδιασμα και την παγωμάρα. 

Όλοι ήταν πάνω από τα κινητά τους για να παρακολουθούν την ροή των ειδήσεων. Και δεν υπήρχε διάθεση για σχεδόν καθόλου κουβέντες. Μόνο για τα διαδικαστικά και τις συνεννοήσεις. 



Ήταν σχεδόν αδύνατον για όλους να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς είχε συμβεί και πως η προετοιμασία για μια ποδοσφαιρική γιορτή για την οποία όλοι ανυπομονούσαν, μετατράπηκε σε τραγωδία. Σχεδόν αμίλητοι όλοι αποχώρησαν από το ξενοδοχείο. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.