Header Ads


«Η ΑΕΚ θέλει τον Ραμάλιο!»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ραμάλιο!»


Τον στόπερ της Αϊντχόφεν έχει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ! – «Η προσφορά είναι στα 3 εκατ. ευρώ και θα υπάρξει συμφωνία», γράφουν στην Ολλανδία.

Τον Αντρέ Ραμάλιο Σίλβα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η ΑΕΚ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Eindhovens Dagblad / AD Sportwereld», Ρικ Έλφρινκ!




Πρόκειται για 31 ετών στόπερ και σύμφωνα με tweet «Η ΑΕΚ θέλει τον αμυντικό, Ραμάλιο της PSV Αϊντχόφεν και θα κάνει πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά μπορεί να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες ημέρες»!

Ο Ραμάλιο έχει γεννηθεί στη Βραζιλία και έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο. Ανήκει στην PSV από το 2021 και έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2024. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό (ύψος 1.82 μ.), ικανότατο στο ψηλό παιχνίδι λόγω αλτικότητας και τάιμινγκ, πολύ καλό με τη μπάλα στα πόδια και μπορεί να παίξει τόσο δεξί όσο και αριστερό στόπερ.



Πέρυσι ήταν βασικός στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας με 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και συνολικά 45 σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Ραμάλιο ξέρει πολύ καλά ο Στάνκοβιτς, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, έχοντας συνολικά μαζί της 240 συμμετοχές και 20 γκολ! Επίσης έχει αγωνιστεί στην Γερμανία φορώντας τις φανέλες των Λεβερκούζεν και Μάιντς.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.