Header Ads


«Τελειώνει» η μεταγραφή Πόνσε στην ΑΕΚ!

«Τελειώνει» η μεταγραφή Πόνσε στην ΑΕΚ!


Οι τελικές επαφές για να κλειδώσει και η άφιξη του Αργεντίνου στην Αθήνα..

Έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Εκι Πόνσε είναι η ΑΕΚ που βρίσκεται στις τελικές επαφές τόσο με την Έλτσε όσο και με τον παίκτη. Πιθανότερο σενάριο να έρθει Αθήνα το Σάββατο.




Μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο το βράδυ της Πέμπτης για τις προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με την Έλτσε για τον Εσέκιελ Πόνσε, η Ένωση είχε επιβεβαιώσει ότι έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού φορ με κανονική μεταγραφή.

Εντός της Παρασκευής οι επαφές των τριών εμπλεκόμενων πλευρών θα προχωρούσαν προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal και ο Πόνσε να πάρει τον δρόμο για την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με τα απαραίτητα ιατρικά και τις ανακοινώσεις. Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στις τελικές επαφές τόσο με την πλευρά της Έλτσε, όσο και με την πλευρά του Πόνσε προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες που απομένουν ώστε να κλειδώσει και η άφιξη του Αργεντινού επιθετικού στην Αθήνα.



Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει και τυπικά την υπόθεση προκειμένου στη συνέχεια να οριστικοποιηθεί και το ταξίδι του Πόνσε στην Αθήνα, το οποίο με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο είναι πως θα συμβεί το Σάββατο (5/8). Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες ως το βράδυ θα έχουν κλείσει όλες οι λεπτομέρειες που έχουν απομείνει και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη προκειμένου να ρυθμιστούν τα πάντα.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η άφιξη του Πόνσε προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ΑΕΚ πηγαίνει για το Σάββατο, ενώ έπειτα μένει να φανεί ως τη Δευτέρα -παραμονή του αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμο- αν το όνομά του προστεθεί ως αλλαγή και στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα δύο παιχνίδια με την κροατική ομάδα.



Η ΑΕΚ λόγω κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν μπόρεσε να το κάνει χθες και μένει να φανεί πλέον αν ο Πόνσε μέχρι τη Δευτέρα συμπεριληφθεί μέσα στη λίστα, κάτι φυσικά που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα. Σε κάθε περίπτωση ο Πόνσε έρχεται έτοιμος στην ΑΕΚ έχοντας πραγματοποιήσει κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία και έχοντας πάρει μέρος σε όλα τα φιλικά της ισπανικής ομάδας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.