Header Ads


Στοίχημα: Συνδυαστικό στο 1.95 στην Κωνσταντινούπολη

Στοίχημα: Συνδυαστικό στο 1.95 στην Κωνσταντινούπολη


Λαμπερό το σημερινό κουπόνι της Τρίτης (29/08), περιλαμβάνει αγώνες με τους οποίους μοιράζονται εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε αυτούς και το παιχνίδι Γαλατασαράι - Μόλντε. Το Betarades.gr επέλεξε δυνατό προγνωστικό για τον αγώνα, που βλέπετε παρακάτω. Ενώ στο site μας θα βρείτε και όλο το πρόγραμμα Μουντομπάσκετ.
 
Πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μόλντε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Γαλατασαράι. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επικράτηση της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας (1-0) για την ίδια  διοργάνωση, αλλά και επί της Τραμπζονσπόρ (2-0), για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αναβλήθηκε το ματς με την Ιστανμπούλσπορ. Έχει κερδίσει τα έξι από τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Ισάριθμες ήταν, μάλιστα, οι φορές που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Επιπλέον, είναι αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς σημείωσε πέντε γκολ στις δυο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
 
Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έβαλε δύσκολα στη Γαλατασαράι στο πρώτο ματς των πλέι οφ η Μόλντε, τελικά, όμως, υπερίσχυσε η διαφορά ποιότητας. Της λείπει η σταθερότητα στην απόδοση της και στο πιο πρόσφατο ματς του νορβηγικού πρωταθλήματος, αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Βαλερένγκα. Δύο νίκες, μια ισοπαλία, το 2-2 με τη Σάντεφιορντ και δυο ήττες είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία ματς μακριά από την έδρα της. Έχει πετύχει, μάλιστα, γκολ στους τέσσερις από τους πέντε συγκεκριμένους αγώνες. Δεν είναι, πάντως, το ίδιο αποτελεσματική και στην άμυνα, καθώς στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, δεν κράτησε απαραβίαστη την εστία της.
 
Πανίσχυρη στην έδρα της η Γαλατασαράι, έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σκοράρει με ευκολία. Θα αφήσει χώρους η Μόλντε, καθώς θα πρέπει να βγει στην επίθεση, για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.