Header Ads


Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ


Ποιοι παίκτες θα δηλωθούν για τα πρώτα ευρωπαϊκα παιχνίδια της ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα και οι σκέψεις Αλμέιδα

Με την κλήρωση της Δευτέρας η ομάδα του Αλμέιδα μπαίνει σε ρυθμούς Champions League και αξίζει να δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση με τους παίκτες που θα δηλωθούν για τα δύο πρώτα παιχνίδια




Την Δευτέρα η ΑΕΚ θα μάθει από ποιο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος της στον τρίτο προκριματικά και η Νταμπλούχος Ελλάδος θα μπει σε ρυθμούς Champions League. Σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως διαμορφώνεται αυτή την στιγμή η Ευρωπαϊκή λίστα παικτών που θα δηλώσει η ομάδα στις 3 Αυγούστου έως τα μεσάνυχτα. Να σημειώσουμε επίσης ότι στη λίστα που θα δηλωθεί επιτρέπονται και δύο αλλαγές εώς 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης επιτρέπονται κι άλλες αλλαγές. 

Με το υπάρχον ρόστερ και με δεδομένο τον τραυματισμό του Αραούχο τα πράγματα μοιάζουν σχετικά απλά σε ότι αφορά τις επιλογές. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει 17 ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα από εθνικότητα. Από εκεί και πέρα έχει δικαίωμα να δηλώσει άλλους τέσσερις παίκτες που έχουν “παραχθεί” στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλους τέσσερις που είχαν συμπληρώσει 3 χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ. 



Αν η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφή μέχρι τους πρώτους προκριματικούς τότε οι 17 ανεξάρτητα από εθνικότητα και “παραγωγή” θα είναι: 1 Στάνκοβιτς, 2 Μουκουντι, 3 Μοχαμάντι, 4 Βιντα, 5 Χατζισαφι, 6 Σιντιμπε, 7 Σιμανσκι,  8 Γιονσον, 9 Γκατσινοβιτς, 10 Πινέδα, 11 Έλιασον, 12 Αμραμπατ, 13 Λιβαι Γκαρσία, 14 Βαν Φέρτ, 15 Τσουμπερ, 16 Ζίνι, 17 Πισάρο. Ο Αραούχο δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τις 8 Αυγούστου άρα θα μπει σε επόμενη φάση. Επίσης αν ο Αλμέιδα κρίνει ότι πρέπει να πάρει και τέταρτο στόπερ τότε δεν αποκλείεται να μπει στη λίστα ο Ρόκσον Γεμπόα στη θέση κάποιου παίκτη που θα κριθεί ότι παίζει σε θέση που υπάρχει μεγαλύτερη υπεροπλία. 

Από εκεί και πέρα Αθανασιαδης, Μητογλου, Μάνταλος, Ρότα και Πήλιος είναι οι παίκτες που έχουν “παραχθεί” σε Ελληνικές ομάδες. Αναμένεται να δηλωθούν οι τέσσερις πρώτοι. Και Γαλανόπουλος, Γκίνης, Ραντόνια, Μαχαίρας και Κοσίδης είναι αυτοί που μπορούν να δηλωθούν έχοντας συμπληρώσει τα απαραίτητα χρόνια στις υποδομές ή και την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Συγκριμενα μια τριετία ανάμεσα στις ηλικίες 15-21. 



Ο Θεοχάρης μπορεί να δηλωθεί και στη λίστα Β όπου είναι απεριόριστοι οι παίκτες.  Σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα για τον Αλμέιδα στην συνέχεια. Επιστρέφει ο Αραούχο και θα γίνουν σίγουρα 2-3 πρωτοκλασάτες μεταγραφές χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει πώληση σημαντικού ποδοσφαιριστή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.