Header Ads


Μέχρι την Παρασκευή ορίζεται η μέρα του πρώτου ευρωπαϊκού ματς της ΑΕΚ!

Μέχρι την Παρασκευή ορίζεται η μέρα του πρώτου ευρωπαϊκού ματς της ΑΕΚ!


Στην UEFA δεν ανακοινώνουν ακόμη τη μέρα και την ώρα του ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις των Κροατών με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να γίνει γνωστή η μέρα και η ώρα της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμ (αν και εφόσον περάσει το εμπόδιο της Αστάνα), όμως στην UEFA το καθυστερούν.




Το πρόβλημα είναι σύνθετο και μάλιστα φεύγει εκτός του αγωνιστικού πλαισίου. Αν προκριθούν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθούν οι Κροάτες και οι Μασσαλοί στην Αθήνα το διήμερο 8-9 Αυγούστου.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ αν περάσει από τη Ντνίπρο-1, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι σχέσεις των οπαδών Μαρσέιγ-ΑΕΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Παναθηναϊκού είναι γνωστές και η Αθήνα ενδεχομένως να μετατραπεί σε πεδίο μάχης εκείνο το διήμερο του Αυγούστου, το οποίο μόνο καλό δε θα κάνει στην ΑΕΚ.



Διαβουλεύσεις μεταξύ των ομάδων έχουν γίνει και το καλύτερο σενάριο είναι οι οπαδοί της Ντινάμο να μην ταξιδέψουν για την Ελλάδα και κάτι τέτοιο να συμβεί και με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί μέσα στις επόμενες μέρες με δεδομένο ότι υπάρχει περιθώριο έως τις 28 Ιουλίου για να οριστεί η μέρα και η ώρα του αγώνα. Να τονίσουμε πάντως πως η λύση να αλλάξει έδρα το πρώτο ματς και η ΑΕΚ να παίξει πρώτα στο Ζάγκρεμπ αποκλείεται λόγω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και των κανόνων της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.