Header Ads


Η αποκάλυψη για Πάλμα και δύο έξτρα μεταγραφές για ΑΕΚ!

Η αποκάλυψη για Πάλμα και δύο έξτρα μεταγραφές για ΑΕΚ!


Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον Πάλμα - Σε ποιες θέσεις θα είναι οι 2 έξτρα μεταγραφές για την ΑΕΚ

Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τρίτης (04/07) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ




Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τρίτης (04/07) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Πρώτα από όλα, ξεκίνησε από το φιλικό ματς κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Ολλανδία σήμερα Τρίτη (04/07, 14:00): «Στις 14:00 είναι το φιλικό της ΑΕΚ σήμερα και το δείχνει μέσω του AEK TV γιατί ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θα είναι η ομάδα με παίκτες από πέρυσι κυρίως και με κάποιους καινούριους από τη Β’ Ομάδα πιο πολύ, όπως ο Πήλιος. Οι διεθνείς δεν θα παίξουν. Τώρα αρχίζει να γεμίζει η ομάδα. Θα δούμε σήμερα παιδιά που μάλλον δεν θα τους δούμε πολύ στη συνέχεια της σεζόν».



Για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ σχολίασε: «Ο Σιντιμπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, άρα θεωρώ μπορεί να τον δούμε για ένα διάστημα. Ήταν καθαρή η μαγνητική του. Δεν έχει κάτι. Δεν είναι γυάλινος. Είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Μεγάλο μέρος της σπουδαίας καριέρας του, έχει να κάνει με τα σπουδαία αθλητικά προσόντα που έχει. Μαζί με τον Ρότα και τον Ραντόνια για τρίτο, η ΑΕΚ είναι καλυμμένη στο δεξί άκρο της άμυνας».

Σχετικά με το θέμα της απόκτησης σένντερ μπακ, επισήμανε: «Για σέντερ μπακ, η ΑΕΚ κάνει επαφές. Δεν βιάζεται. Έχει 4-5 επιλογές που είναι της ίδιας αξίας και χρησιμότητας. Κοιτάει κάποια συγκεκριμέβα χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα. Πέρυσι η ΑΕΚ πήρε δύο πολύ καλούς, τον Βίντα και τον Μουκουντί. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει και φέτος».

Αναφορικά με τον Λουίς Πάλμα και τη διάψευση της ΠΑΕ Άρης για συμφωνία, τόνισε: «Είπα και χθες για τον Πάλμα, ότι η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο. Ο Άρης δεν δείχνει διάθεση να τον πουλήσει άμεσα. Ο κύριος Καρυπίδης έχει δηλώσει ότι προτιμά εξωτερικό και λογικό είναι. Δεν θα τον παραχωρήσει αν δεν πάρει τα λεφτά που θέλει. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρει, αλλά δεν καίγεται να τον πάρει άμεσα. Είναι γενικά ένας παίκτης που έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει τεχνική. Αν αποκτηθεί, φυσικά θα βοηθήσει μέσα στη σεζόν, αλλά έχει και μέλλον. Έχει πράγματα να βελτιώσει. Γενικά δεν υπάρχει βιασύνη. Η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή όταν έχει αυτό που θέλει».



Τέλος, όσον αφορά στα μεταγραφικά γενικότερα, ξεκαθάρισε: «Η ΑΕΚ περίμενε μια απάντηση για στόπερ. Πλέον το ξεχνάμε όπως φαίνεται. Υπάρχουν συζητήσεις με άλλες περιπτώσεις και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν. Για άλλες μεταγραφές θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο η Ευρώπη. Ο Αλμέιδα έχει βάλει ως στόχο το Champions League. Δεν το έχει πει, αλλά πιστεύω αυτό θέλει. Θεωρώ όταν έρθει και ο σέντερ μπακ, που πιστεύω θα κλείσει πριν από τα ευρωπαϊκά ματς, θα περιμένει μετά η ΑΕΚ μέχρι τον Αύγουστο, εκτός και αν βρει παίκτη που θα είναι ευκαιρία. Επίσης, το ιδανικό για μπροστά, θα ήταν ένας παίκτης σαν τον Λιβάι, που είναι και εξτρέμ και φορ. Παλιά τέτοιος παίκτης ήταν ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Έπαιζε και αριστερά και μπροστά. Αν έχει στο μυαλό του, ο Αλμέιδα, ότι θα παίζει με δύο εξάρια σε όλα τα ματς, πιστεύω θα έρθει και ένας τέταρτος. Αν θα παίξει με ένα εξάρι και ένα οκτάρι, νομίζω θα έρθει και άλλο οκτάρι. Για τερματοφύλακες, η ΑΕΚ δεν ψάχνει τώρα κάτι. Ο πέμπτος σέντερ μπακ θα είναι από τη Β’ Ομάδα, όπως ο Χρυσόπουλος».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.