Header Ads


Λεμπρόν Τζέιμς: Υπέστη καρδιακή προσβολή ο γιος του, Μπρόνι, στην προπόνηση

Λεμπρόν Τζέιμς: Υπέστη καρδιακή προσβολή ο γιος του, Μπρόνι, στην προπόνηση


Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης με το Πανεπιστήμιο του USC.

Σοκ για την οικογένεια Τζέιμς, με τον 18χρονο γιο του ΛεΜπρόν και της Σαβάνα Τζέιμς, τον Μπρόνι να παθαίνει καρδιακή προσβολή και να διακομίζεται στο νοσοκομείο!




Σύμφωνα με το TMZ ο Μπρόνι έκανε προπόνηση με το USC, το Πανεπιστήμιο με το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, με την οικογένεια Τζέιμς να επιβεβαιώνει το περιστατικό και να συμπληρώνει: «Ζητούμε το σεβασμό και την τήρηση του ιδιωτικού βίου της οικογένειας, θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες».



Πάντως, ο Μπρόνι Τζέιμς έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο Μπρόνι Τζέιμς θεωρείται ως ένα μεγάλο ταλέντο στην ηλικία του στις ΗΠΑ, πρόσφατα αποφάσισε το Πανεπιστήμιο στο οποίο θα φοιτήσει, ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία του ΛεΜπρόν να αγωνιστεί, έστω και για μία σεζόν, μαζί του στο ΝΒΑ.



Γι' αυτό το λόγο, ο Μπρόνι θα δοκίμαζε για ένα χρόνο στο NCAA, προτού δηλώσει συμμετοχή στο Draft του 2024.

Μάλιστα, ο Μπρόνι, μαζί με το USC είναι προγραμματισμένο να δώσουν σειρά φιλικών αγώνων σε Αθήνα, Μύκονο και Ντουμπρόβνικ από τις 5 μέχρι τις 15 Αυγούστου, ωστόσο μετά τη νέα εξέλιξη η παρουσία του μοιάζει απίθανη.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.