Header Ads


Η ατάκα όλο νόημα προπονητή Λανς για Λιβάι Γκαρσία!

Η ατάκα όλο νόημα προπονητή Λανς για Λιβάι Γκαρσία!


Δείτε τι σχολίασε ο προπονητής της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία..

Ο προπονητής της Λανς ρωτήθηκε για την περίπτωση του Γκαρσία και παραδέχθηκε πως δεν είναι εύκολη καμία από τις υποθέσεις επιθετικών που δουλεύει η ομάδα του.




Οι προπονητές σπανίως μπαίνουν σε διαδικασία να συζητήσουν δημοσίως για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Δεν αποτέλεσε εξαίρεση ο τεχνικός της Λανς, παρόλο που ρωτήθηκε για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. 

Ο Φρανκ Έζ παραδέχθηκε πως ο γαλλικός σύλλογος κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Όμως στην ερώτηση που αφορούσε και τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, προτίμησε μια γενική τοποθέτηση, όχι με τόσο μεγάλη δόση… αισιοδοξίας, είναι αλήθεια.



«Μιλάω τακτικά με τον τεχνικό διευθυντή, Γκρεγκορί Τιλ και τον general manager, Αρνό Πουί. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν έχουν πλήρη ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά ξέρω τι είναι η μεταγραφική περίοδος. Δεν είναι εύκολο, το βλέπουμε σε άλλους συλλόγους.

Υπάρχουν ακόμα μια – δυο περιπτώσεις με τους οποίους δουλεύουμε και θέλουμε να προχωρήσουμε. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα τις επόμενες ημέρες» τόνισε ο τεχνικός της Λανς, που άφησε να εννοηθεί πως ίσως την περίπτωση του Λιβάι, την δουλεύουν και την… παλεύουν ακόμα. 



Χωρίς πάντως καθόλου να κάνει ονομαστική αναφορά στον σέντερ φορ της ΑΕΚ. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.