Header Ads


Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει και εκδίδει την αυτοβιογραφία του!

Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει και εκδίδει την αυτοβιογραφία του!


Ποιος γνωστός δημοσιογράφος έκανε την αποκάλυψη - Ποιος θα είναι ο τίτλος

Ο Ματίας Αλμέιδα θα τιμήσει την ΑΕΚ με ακόμα έναν τρόπο. Δεν είναι μόνο το πάθος και η αλεγρία που άλλαξαν εν πολλοίς την εικόνα της φετινής πρωταθλήτριας.




Ο προπονητής της ΑΕΚ ετοιμάζει ακόμα μια κίνηση, που αλήθεια είναι πως θα κάνει αίσθηση. Και δεν πρόκειται μόνο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και τα θέματα που… καίνε όπως αυτό του Πινέδα.

Ο Αλμέιδα βρίσκεται σε διαδικασία να γράψει την αυτοβιογραφία του. Αν μη τι άλλο ένα βιβλίο που θα προκαλέσει αίσθηση και έχει πολλά να… πει.

Ένα βιβλίο που όταν με το καλό εκδοθεί, τότε είναι βέβαιο πως θα κάνει αρκετό κόσμο να σπεύσει να το αγοράσει.

Την είδηση αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Βασίλης Τεμπέλης. Ο Βασίλης Τεμπέλης θα έχει την επιμέλεια της έκδοσης και προφανώς της απόδοσής της στα Ελληνικά μια και εκτός των άλλων είναι άριστος γνώστης της ισπανικής γλώσσας.



Σύμφωνα με τον Βασίλη Τεμπέλη, ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Alma y Vida», δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «Ψυχή και Ζωή». Να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος ήταν εκείνος που είχε την επιμέλεια της απόδοσης στα Ελληνικά του βιβλίου «Μέθοδος Μόντσι 2.0». Φυσικά πρόκειται για τον πασίγνωστο Τεχνικό Διευθυντή της Σεβίλλης, το βιβλίο κυκλοφορεί από την MVPublications.




Αλμέιδα: Η αυτοβιογραφία που έχει πολλά να πει

 

Έχει σίγουρα τη σημειολογία του το γεγονός πως μια τεράστια αθλητική προσωπικότητα όπως ο Αλμέιδα επέλεξε να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, όντας προπονητής της ΑΕΚ.

Ο ίδιος άλλωστε είπε και στο γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 1, πως πρόκειται για τη Νο1 στιγμή στην καριέρα του.



Σχόλιο, άκρως τιμητικό για την ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ρίβερ Πλέιτ, Λάτσιο, Ίντερ, Πάρμα, Σεβίλλη. Έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους.

Με τη Ρίβερ 3 πρωταθλήματα και το Κόπα Λιμπερταδόρες το 1996. Με τη Λάτσιο το πρωτάθλημα του 2000, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1999 και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Με την Πάρμα το Κύπελλο του 2002, με την εθνική Αργεντινής που έχει αγωνιστεί φυσικά σε Μουντιάλ, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996.

Το 1999 ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Serie A.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.