Header Ads


Η πρώτη πώληση της ΑΕΚ για το καλοκαίρι!

Η πρώτη πώληση της ΑΕΚ για το καλοκαίρι!


Πώς ο...ξεχασμένος φέρνει εκατομμύρια στα ταμεία της ΑΕΚ - Αλλάζει επίπεδο η Ένωση μετά την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κορυφή
Χρήματα από το πουθενά φαίνεται ότι ετοιμάζονται να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ μέσα στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι η περσινή συμφωνία για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό μπορεί να βγει σε καλό στους Κιτρινόμαυρους.




Το ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρει ότι ο πρώην άσος τής Ένωσης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν για την αγορά του, που φτάνει μαζί με τα μπόνους στα 2 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 20+ συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ όπως είχε γράψει η Equipe το περασμένο καλοκαίρι ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έχει ήδη υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο με την Μπορντό. Ο Μισελέν είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 από τη Λανς, με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, παρότι είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες.



Δηλαδή όχι μόνο δεν είναι ζημιωμένος ο σύλλογος, αλλά θα βγάλει και 1 εκατ. ευρώ από την παραχώρησή του - Λέμε ξανά: Για έναν παίκτη που δεν είχε δείξει ότι μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

"Δεν πηγαίνει καλά, είναι λύση ανάγκης και όποτε μπήκε δεν έκανε καλά ματς. Η Μπορντό είναι φαβορί για να ανέβει. Αν τον κρατήσει για δεύτερη επιλογή, ίσως να το κάνει. Αλλά να δώσει 2 εκατ. ευρω για παίκτη πάγκου, είναι πολλα. Και ούτε καν σίγουρα δεύτερος είναι, ίσως και τρίτος να είναι στη Ligue 1. Ίσως τον αγοράσουν, αφού είναι υποχρεωτική η οψιόν, και τον δώσουν δανεικό για να γλιτώσουν τον μισθό του", ανέφερε μέσω του sportdog ο Μιχάλης Σινάκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.