Header Ads


Το παρασκήνιο της απόφασης: Πώς ορίστηκαν οι αγώνες Δευτέρα

Το παρασκήνιο της απόφασης: Πώς ορίστηκαν οι αγώνες Δευτέρα


Όλα όσα έγιναν - Πώς πάρθηκε η απόφαση για Δευτέρα, ποια ήταν η στάση της ΑΕΚ

Πώς πάρθηκε η απόφαση για τον ορισμό των αγώνων των πλέι οφ της Super League την Δευτέρα




Η απόφαση πάρθηκε από την Super League και τα αυριανά παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό θα γίνουον το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00.

Η ηγεσία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος πήρε απόφαση δίχως να θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία ή σε διαβούλευση, όπως αναμενόταν να γίνει αύριο το πρωί στο Δ.Σ. της Λίγκας στις 12. Το ίδιο έγινε και σχετικά με την αναβολή των αγώνων σε πρώτη φάση.



Όσον αφορά ωστόσο στο πώς πάρθηκαν οι αποφάσισεις σήμερα – τόσο της αναβολής όσο και του εκ νέου ορισμού – υπήρξαν άτυπες κυρίως συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες οι περισσότερες από τις οποίες ήταν σύμφωνες με την αναβολή των αυριανών αγώνων. Αμέσως μετά την αναβολή, η ηγεσία της Λίγκας πρότεινε οι αγώνες να γίνουν την Δευτέρα και μετά από νέες συζητήσεις πάρθηκε η απόφαση για τον ορισμό των ματς στις 8 Μαΐου.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως πέντε από τις έξι ομάδες των πλέι οφ ήταν θετικές προς την Δευτέρα, ενώ μόνο ο Παναθηναϊκός ήθελε και επέμεναν τα παιχνίδια να γίνουν την Τετάρτη.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.