Header Ads


Πρώτη είδηση στην Πολωνία ο διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης! (vid)

Πρώτη είδηση στην Πολωνία ο διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης! (vid)


«Λαβράκι» φαίνεται πως βρήκε για ακόμη μια φορά η ΚΕΔ - Δείτε τι διαιτητή φέρνει στην Ελλάδα, τι είχε γίνει πριν λίγες ημέρες σε αγώνα στην Πολωνία, τι κόκκινη κάρτα δεν έδειξε..

Τρομερό παρασκήνιο με τον άνθρωπο που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Η είδηση των ορισμών των διαιτητών για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ ήταν, ότι δεν τοποθετήθηκε σε κανένα παιχνίδι ρέφερι elite της UEFA. Υπάρχει όμως ένας διαιτητής, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα μετά από τραγικό λάθος που έκανε σε παιχνίδι στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Ο λόγος για τον Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέκα, Άνταμ Κούπσικ. Ο Πολωνός διαιτητής είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA και είναι γνωστός στην Ελλάδα. Πέρσι είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (0-0), ενώ πριν δύο χρόνια βρέθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ (3-1) για το Κύπελλο.

O άνθρωπός μας λοιπόν εξόργισε τους οπαδούς της Λεχ Πόζναν στην αναμέτρηση με την Πογκόν Σέτσιν, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ekstraklasa, για μία ιστορία που εμπλέκεται και ένας συμπατριώτης μας. Ο λόγος για τον  Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Πολωνία με την τελευταία ομάδα.

Τί συνέβη; Σε μία επικίνδυνη αντεπίθεση και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Έλληνας αμυντικός σταμάτησε τον Αφόνσο Σόουζα της Λεχ Πόζναν με αντικανονικό τρόπο, κατά τους Πολωνούς, ενώ είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα, καθώς στο 38’ είχε κάνει χέρι-πέναλτι, το οποίο έχασε ο Σουηδός επιθετικός, Μίκαελ Ίσακ (το όνομα του οποίου είχε ακουστεί παλιά σε μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού). Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Τριανταφυλλόπουλο και να τον αποβάλλει από το παιχνίδι.

«Στο 45' ο Αφόνσο Σόουσα άνοιξε τη μπάλα μπροστά και προσπάθησε να ξεπεράσει τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Έλληνας κινήθηκε έτσι που στάθηκε εμπόδιο στον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να πέσει, αλλά η δράση συνεχίστηκε! Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη και κατ’ επέκταση κόκκινη! Στη μέση του γηπέδου συνέβη τεράστια ταραχή. Τελικά, ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον αμυντικό, γιατί ο διαιτητής δεν μπορεί να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού αποφάσισε να δώσει πλεονέκτημα», αναφέρεται στον πολωνικό Τύπο.

Λόγω της σύρραξης, το πρώτο ημίχρονο είχε δέκα λεπτά καθυστερήσεις! Σε αυτόν τον χρόνο, η Πογκόν κέρδισε πέναλτι, με τον Καμίλ Γκροσίτσκι να ευστοχεί, αποκαθιστώντας την ισορροπία στο παιχνίδι, το οποίο εν τέλει έληξε ισόπαλο 2-2, καθώς οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ στο δεύτερο μέρος.




Η διαιτησία του Ρατσκόφσκι δεν πέρασε στα ψιλά με τις αντιδράσεις της Λεχ Πόζναν, παρότι ο ρέφερι θεωρείτο ως ένας από τους εξαιρετικότερους Πολωνούς διαιτητές (από την Πολωνία elite διαιτητής είναι ο Μαρτσίνιακ), που διευθύνει παιχνίδια στο Europa league, αλλά και αγώνες εθνικών ομάδων στο Nations League.  



O προπονητής της Λεχ Πόζναν, Τζον βαν ντεν Μπρομ, ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ότι είναι ο χειρότερος στην Πολωνία για την ομάδα του. «Αυτή είναι η έκτη φορά που μας σφυρίζει στο πρωτάθλημα και δεν κερδίσαμε τον αγώνα» ανέφερε εκνευρισμένος ο Ολλανδός τεχνικός μετά την αναμέτρηση με την Πόγκον.
Ο διαιτητής μπήκε, έστω και προσωρινά στο ψυγείο, ενώ δεν ορίστηκε σε κανέναν από τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Ekstraklasa. Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί, δεν θα διευθύνει κανένα ματς της Λεχ Πόζναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ίσως μέχρι το τέλος του 2023.

Οπότε το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης είναι το πρώτο παιχνίδι του Ρατσκόφσκι, μετά από ένα ματς για το οποίο μπήκε στο ψυγείο...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.