Header Ads


Ντέμης: «Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός» (AUDIO)

Ντέμης: «Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός» (AUDIO)


Στην ορμή και την ψυχολογική ετοιμότητα της ΑΕΚ απέδωσε την κυριαρχία επί του Παναθηναϊκού ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Σ' αυτό το ντέρμπι υπήρχε μεγάλη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό», επισήμανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σημείωσε ότι τη διαφορά δεν την έκανε ούτε η τακτική, ούτε τα πρόσωπα, αλλά το γεγονός ότι το μάτι του ενός… γυάλιζε, ενώ του άλλου όχι.


«Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης, ο οποίος επισήμανε πως καθοριστικό ρόλο στην ορμή και την ένταση της ΑΕΚ έπαιξε η παρουσία του Αραούχο, ο οποίος είναι τόσο εμβληματική παρουσία, που παρασύρει και τους υπόλοιπους.

«Παρασέρνει και τους άλλους ο εμβληματικός Αραούχο», είπε χαρακτηριστικά.



Όσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Υπάρχει ακόμα ερωτηματικό για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την ΑΕΚ. Αν απομονώσουμε και κρίνουμε το τελευταίο ματς και πώς είναι οι ομάδες τώρα, φαντάζει δύσκολο η ΑΕΚ να χάσει. Αλλά είναι ντέρμπι και σε ένα ντέρμπι υπάρχουν μεταμορφώσεις, το έχουμε δει αρκετές φορές. Δεδομένα η ΑΕΚ θα πάει να κερδίσει».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.