Header Ads


Εξελίξεις με Πινέδα στη Θέλτα και...στην ΑΕΚ!

Εξελίξεις με Πινέδα στη Θέλτα και...στην ΑΕΚ!


Τι συμβαίνει με Πινέδα στη Θέλτα - Ποιος δεν τον θέλει - Πώς μπορεί να βοηθήσει αυτό την ΑΕΚ και το...πρόσωπο κλειδί

Το καλοκαίρι προμηνύεται... καυτό για την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.



Κατ' αρχήν είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θέλει να έχει και την επόμενη σεζόν τον Μεξικανό άσο στο ρόστερ της. Είναι, άλλωστε, επιθυμία, ευσεβής πόθος αν θέλετε, του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου με τον Maguito.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν είναι εύκολη λόγω Θέλτα. Ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με τους Γαλιθιάνους που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Τι ισχύει, όμως, για Πινέδα τούτη την ώρα στην ομάδα του Βίγκο;



Ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει τον παίκτη τουλάχιστον στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν και έπειτα να αποφασίσει. Προσθέστε δε πως είναι φαν του, καθώς τον ήθελε και όταν ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης εργαζόταν στην Πορτογαλία και δη στην Μπράγκα που πρόσφατα επανεμφανίστηκε.

Από την άλλη, όμως, ο Λουίς Κάμπος που εργάζεται ως εξωτερικός σύμβουλος και έχει λόγο στο ρόστερ, θεωρεί πως ο Πινέδα θα ήταν καλύτερο είτε να πωληθεί εξαργυρώνοντας την καλή χρονιά που κάνει στην ΑΕΚ είτε να δοθεί για ακόμη μία σεζόν δανεικός. Και αυτό φαίνεται πως είναι ένα συν για την ΑΕΚ που ξέρει πως θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα όχι μόνο τα δικά της, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου για να τον αγοράσει.

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο πρόεδρος της, Κάρλος Μουρίνιο που είναι μέφας θαυμαστής του Πινέδα. Άλλωστε, τον πήρε στην Ισπανία χωρίς καν να ρωτήσει τον προπονητή.



Τώρα για το τι θέλει ο παίκτης; Δεδομένα μία συμμετοχή σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Ευρώπη τον δελεάζει... Από την άλλη, βέβαια, θα εξαρτηθεί και τι προτάσεις θα έχει. Επίσης, ο Αλμέιδα θα παίξει τον ρόλο του, ενώ θυμηθείτε κάτι και κρατήστε το. Έχει λόγο και η σύζυγός του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.