Header Ads


Η καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του Ντέμη Νικολαΐδη! (vid)

Η καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του Ντέμη Νικολαΐδη! (vid)


Ο Ντέμης Νικολαΐδης με ένα εξαιρετικό βίντεο παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών που είχε ποτέ στην ΑΕΚ, περιλαμβάνοντας επτά παίκτες στο πρώτο μέρος!

Ο μύθος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου παρουσιάζει τη δική του dream team στην Ένωση, στην καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών που είχε στην καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο Ντέμης περιλαμβάνει επτά ποδοσφαιριστές.




Στη θέση του τερματοφύλακα επιλέγει τον Ατματσίδη, υπογραμμίζοντας τα αντανακλαστικά που διέθετε, ενώ στις θέσεις των δύο πλάγιων μπακ τοποθέτησε τους Μπορμπόκη και Κασάπη, αναφέροντας πως ήταν μπακ που δεν έκαναν μόνο άμυνα, αλλά έπαιζαν όλη την πλευρά.

Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών επέλεξε τον Γκαμάρα, παρότι έπαιξε μόνο ένα χρόνο μαζί του και τον Στέλιο Μανωλά, για τον οποίο επεσήμανε ότι παρότι τον πρόλαβε στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ήταν ξεχωριστός. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον Τραϊανό Δέλλα για το γεγονός ότι τον άφησε εκτός.

Στους κεντρικούς μέσους αρχικά επέλεξε τον Κατσουράνη, υπογραμμίζοντας πως παρότι έπαιξαν μαζί συμπαίκτες για μια μόνο χρονιά, του είχε κάνει εντύπωση το πόσο εντυπωσιακός ήταν για τη νεαρή ηλικία του τότε, ως ένας box to box μέσος που διέθετε μυαλό και διάβαζε το παιχνίδι.



Η δεύτερη επιλογή του στους χαφ αφορά τον Τσιάρτα, λέγοντας πως διέθετε από τα καλύτερα αριστερά πόδια στην Ευρώπη και ότι έστελνε την μπάλα εκεί που ήθελε.

Το part 1 της dream team των συμπαικτών του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ:


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.