Header Ads


To Fair Play του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ-17!

To Fair Play του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ-17!


Οι άνθρωποι ΑΕΚ και Ολυμπιακού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», Κοτσόπουλου, σε μία αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης.

Ένα σημαντικό γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα Κ-17.




Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης (στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1), ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Κοτσόπουλος, συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με αντίπαλό του, πέφτοντας στο χορτάρι σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο διαιτητής σταμάτησε άμεσα το παιχνίδι και στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν ο γιατρός της Ένωσης, Ανδρέας Αναμορλίδης, μαζί με τον Διονύση Έγκαρχο, αλλά και τον φυσικοθεραπευτή του Ολυμπιακού.



Οι τρεις τους αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός είχε υποστεί εξάρθρωση αριστερής επιγονατίδας και βοήθησαν επί τόπου και με επιτυχία τον νεαρό, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και αναχώρησε για το νοσοκομείο, έχοντας αποφύγει τους πολύ έντονους πόνους.

Στη συνέχεια, ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού πήγε στη συνέχεια στον πάγκο της ΑΕΚ για να ευχαριστήσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την άμεση αντίδραση και συνδρομή του!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.