Header Ads


«Τηλεφώνημα Αλαφούζου στο Μέγαρο Μαξίμου πριν το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!»

«Τηλεφώνημα Αλαφούζου στο Μέγαρο Μαξίμου πριν το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!»


Ήθελε να μιλήσει με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ - Τι αναφέρει δημοσίευμα γνωστής αθλητικής εφημερίδας
Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και τον διαιτητή.




Μεταξύ άλλων, η Livesport αναφέρει τα εξής:

“Τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινούν πριν από τον ορισμό του διαιτητή.

Ενίοτε και μετά την άρνηση κάποιου ο οποίος δεν δέχτηκε να έρθει παρόλο που είχε αρχικά οριστεί.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτέλεσε ούτε το αυριανό σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός ΑΕΚ το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο.

Η LS αποκάλυψε ότι ο elite διαιτητής που αρχικά είχε συμφωνήσει με την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου ενημέρωσε τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Στην Επιτροπή Διαιτησίας σήμανε συναγερμός και τα νέα έφτασαν και στις ομάδες.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό θεωρώντας ότι τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο Ολυμπιακός ΑΕΚ με αποκορύφωμα το χτύπημα που όπως έγραψε στο Φύλλο Αγώνα δέχθηκε στα γεννητικά όργανα ο Ιταλός elite ρέφερι του αγώνα Νταβίντε Μάσα προκάλεσαν φόβο στον διαιτητή που θα διηύθυνε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και γι αυτό αρνήθηκε τον ορισμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν κατέστη δυνατό να συνομιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Μιλώντας όμως με συνεργάτες του πρωθυπουργού όπως έγινε γνωστό από πολιτικές πηγές εξέφρασε την αγωνία του για την εξέλιξη τονίζοντας διαρκώς ότι δεν πρόκειται επ ουδενί να δεχθεί ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με την Ένωση.

Κάτι πάντως που δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ενδεχομένως ο Αλαφούζος να ήθελε να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να υπάρξει εκ νέου επικοινωνία του με την UEFA για να οριστεί Ευρωπαίος διαιτητής από το πάνω ράφι στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Αυτό είχε ξανασυμβεί και ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξά μντερ Τσέφεριν προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να έρθουν κορυφαίες σφυρίχτρες στο ελληνικό πρωτάθλημα…”.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.