Header Ads


«Με ρώτησε να πάρει αυτοκίνητο και του είπα να αγοράσει σπίτι!» - Η συγκλονιστική ιστορία Αλμέιδα για Πινέδα

«Με ρώτησε να πάρει αυτοκίνητο και του είπα να αγοράσει σπίτι!» - Η συγκλονιστική ιστορία Αλμέιδα για Πινέδα


Η ιστορία που μοιράστηκε ο Αλμέιδα για Πινέδα μετά το Βόλος-ΑΕΚ..

Η σχέση του Ματίας Αλμέιδα με τον Ορμπελίν Πινέδα είναι γνωστή. Αν δεν υπήρχε ο Αργεντινός στην Ένωση ίσως δεν βλέπαμε ποτέ τον Μεξικανό στα «κιτρινόμαυρα». Όμως εκείνος όχι μόνο φορά τον Δικέφαλο στο στήθος, όμως είναι και σταθερά στους κορυφαίος από την αρχή της σεζόν.




Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, το οποίο έκρινε με ένα πανέμορφο σουτ ο Μεξικανός, ο Αλμέιδα μίλησε για τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου και μοιράστηκε μια φανταστική ιστορία για τον ίδιο.

Για τον Πινέδα: «Μου αρέσουν πολύ οι Μεξικανοί ποδοσφαιριστές, ήμουν σχεδόν τρία χρόνια στο Μεξικό, ξέρω πώς λειτουργούν και πώς σκέφτονται. Είμαι ευγνώμων σε αυτή τη χώρα για αυτό. Τον Πινέδα ξεκίνησα να τον προπονώ όταν ήταν 19 ετών. Είχε έρθει τότε στην ομάδα ως 6-8άρι. Είδα στην Εθνική ότι έπαιζε στις πλευρές και στο κέντρο. Ο Ορμπελίν είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος όταν κάνει προπόνηση και όταν παίζει μπάλα. Είναι πάντα αγαπητός. Έχει μεγάλη ταπεινότητα. Έχει, για μένα, ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό, ότι είτε παίζει με τους φίλους του, είτε το πιο δύσκολο παιχνίδι, θα το παίξει με τον ίδιο τρόπο.



Όταν πήρε χρήματα με ρώτησε τι πρέπει να κάνει. Του είπα ότι πρέπει να αγοράσει ένα σπίτι. Με ρώτησε αν πρέπει να πάρει ένα αυτοκίνητο και του είπα αν έχει κουζίνα και μπάνιο, ας το πάρει. Σας είπα αυτή την ιστορία γιατί ακόμα ο Πινέδα είναι ίδιος, από τότε, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι σας είπα ότι παίζει με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζω πώς σκέφτεται, ξέρω πού έχει μεγαλώσει και πώς έχει μεγαλώσει και ξέρω πως είναι μαχητής της ζωής. Είναι ένας παίκτης που μέσα στο γήπεδο μπορεί να παίξει παντού και να… μεταλλαχτεί. Αν τον βάλω δεξί μπακ θα σταθεί, αν τον βάλω εννιάρι θα κάνει αυτό που πρέπει. Προφανώς μέσα από τις δυνατότητες που έχει κάποια θα τα κάνει καλύτερα και κάποια άλλα όχι. Θα τα δώσει πάντως όλα»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.