Header Ads


Στοίχημα: Με “σπασμένα φρένα” η Άστον Βίλα

Στοίχημα: Με “σπασμένα φρένα” η Άστον Βίλα


 
Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου με αναμετρήσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από την Premier League και την αναμέτρηση Μπρέντφορντ - Άστον Βίλα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά χρήσιμα στατιστικά και βαθμολογίες για όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως για τη βαθμολογία Αγγλίας.
 
32η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με την 9η της βαθμολογίας, Μπρέντφορντ, να αναζητά αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Γουλβς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ήταν η τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη.
 
Σε αντίθετη κατάσταση η Άστον Βίλα που… πετάει φωτιές, πανηγύρισε ακόμη μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 3-0 επί της Νιουκάστλ, ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη και έβδομη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και έχει σήμερα το προβάδισμα νίκης, κόντρα σε μια Μπρέντφορντ, που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Επιλογή μας το 2(DNB) σε απόδοση 2.05.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα ποδοσφαιρου στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.