Header Ads


Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στη ματσάρα του Μάντσεστερ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στη ματσάρα του Μάντσεστερ


Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (26/04) με σπουδαία ματς να διεξάγονται για τα playoffs της Super League, δράση στην Premier League και τη La Liga αλλά και στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου διεξάγεται ο αγώνας ρεβάνς Ίντερ - Γιουβέντους για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το σπουδαίο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
33η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ στο ντέρμπι κορυφής. Στο -5 από την 1η θέση η ομάδα του Γκουαρδιόλα, που έχει φυσικά και δύο παιχνίδια λιγότερα. Χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 3-0 της Σέφιλντ στο πιο πρόσφατο ματς για το Κύπελλο, συμπλήρωσε 16 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις της.
 
Σε αντίθετη κατάσταση η Άρσεναλ, υπέπεσε σε νέα γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σαουθάμπτον εντός έδρας, ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Δείχνει ότι δεν αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού και έρχεται στο αποψινό ντέρμπι κορυφής, θέλοντας να δώσει αποδείξεις. Η Μάντσεστερ Σίτι λόγω φόρμας και έδρας έχει τον πρώτο λόγο στο αποψινό ντέρμπι, σκοράρει με τρομερή ευκολία, από την άλλη η Άρσεναλ καλείται να δώσει απαντήσεις, είναι ομάδα που χάνει δύσκολα και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γκολ και φάσεις. Επιλογή μας το Over 3 σε απόδοση 2.00.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της ημέρας στο Betarades.gr!
 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.