Header Ads


Επικός διάλογος «Αταίριαστων» για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Δε χωνεύονται τα 4» - «Πιες μια σοδίτσα» (vid)

Επικός διάλογος «Αταίριαστων» για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Δε χωνεύονται τα 4» - «Πιες μια σοδίτσα» (vid)


Επικός διάλογος στον αέρα του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου - Όλα όσα ειπώθηκαν για την ΑΕΚ

Οι δυο δημοσιογράφοι μίλησαν για το πρωτάθλημα.




H ΑΕΚ ήταν σαρωτική χτες (26/4) στην «Opap Arena» και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 4-0. Το παιχνίδι το σχολίασαν και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα να λέει στον συνάδελφό του: «Φάγαμε τέσσερα και δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν χωνεύονται ρε τέσσερα γκολ, που να τα χωνέψεις;».

«Ε, πιες μια σοδίτσα να τα χωνέψεις. Αφού δεν μπήκες για να παίξεις τώρα, μπήκες με τόσες αλλαγές», του απάντησε ο Γιάννης Ντσούνος, ο οποίος είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.



«Ποιες αλλαγές; Μην ακούς τι λένε οι διάφοροι, τα λες και στον αέρα. Πήγε ο Κάργας... τελοσπάντων. Την Κυριακή είναι δύσκολο ματς. Γιατί αν κερδίσει η ΑΕΚ... μην κάνεις έτσι ρε συ, μάθε να μιλάς για τις ομάδες. Αν κερδίσει η ΑΕΚ παίρνει σαφέστατο προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, επειδή έχει δύσκολα παιχνίδια μετά δεν είναι εύκολο. Ποιον έχει δύσκολο η ΑΕΚ;», απάντησε ο Χρήστος Κούτρας.

«Εννοείται ότι είναι δύσκολο. Και η ΑΕΚ έχει δύσκολα παιχνίδια μετά, με ποιο παίζει; Έχει τον Άρη και τον Ολυμπιακό. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θεωρώ ότι κρίνεται εκεί το πρωτάθλημα», απάντησε ο συνάδελφός του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.