Header Ads


Η ΑΕΚ σπάει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στη Super League!

Η ΑΕΚ σπάει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στη Super League!


Η ΑΕΚ γύρισε ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - Πόσα εισιτήρια έχει πουλήσει ήδη, ποιο είναι το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της Super League που θα σπάσει και αυτό..

Η Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena είναι το απόρθητο κάστρο της ΑΕΚ και παράλληλα καταγράφει ρεκόρ πληρότητας. 




Πηγαίνοντας μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια, να σπάσει το ρεκόρ των 412.963 εισιτηρίων του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2009-10, που είναι η καλύτερη επίδοση που έχει καταγράψει η Super League

Μετά από 20 χρόνια η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνδυάζει αυτό το ιστορικό γεγονός με μια πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας μετατρέψει παράλληλα την Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena σε ένα απόρθητο φρούριο. Το οποίο είναι σχεδόν σε κάθε αγώνα γεμάτο. Όπως θα είναι και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει άλλο ένα Sold Out! 



Αυτή η μαζική προσέλευση του κόσμου, δε, καταγράφει πλέον ρεκόρ πληρότητας.  Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Super League, η ΑΕΚ σε 13 παιχνίδια έχει διαθέσει 343.210 εισιτήρια, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ της τελευταίας 12ετίας στο πρωτάθλημα, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Και φυσικά, με το ντέρμπι της Κυριακής και τα πλέι-οφ που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα, προβλέπονται νέα sold out και  τα εισιτήρια που θα διαθέσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα ξεπεράσουν τις 490.000. Με αυτόν τον τρόπο θα αφήσει πίσω της (και) το ρεκόρ των 412.963 του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2009-10, που είναι η καλύτερη επίδοση που έχει καταγράψει η διοργανώτρια. 



Το πιο σημαντικό βεβαίως είναι πως ο κόσμος με την τρομερή παρουσία του, μετατρέπει τη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα πραγματικό κολαστήριο για τον εκάστοτε αντίπαλο. Αυτό πρέπει να συμβεί και την Κυριακή. Μόνο με φωνή και τραγούδι. Χωρίς… απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση. Το 3-0 του Κυπέλλου άλλωστε, είναι οδηγός για την ομάδα πως θα πνίξει τον Ολυμπιακό αλλά και για τον κόσμο, πως θα δείξει στον αντίπαλο τι σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια!  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.