Header Ads


«Ο Πινέδα θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να μείνει στην ΑΕΚ, αν υπάρχει προοπτική Τσάμπιονς Λιγκ!»

«Ο Πινέδα θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να μείνει στην ΑΕΚ, αν υπάρχει προοπτική Τσάμπιονς Λιγκ!»


Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην Ελλάδα και δη στην ΑΕΚ!

Ο Μεξικανός ναι μεν ανήκει στη Θέλτα. Ναι μεν σε ανύποπτη στιγμή είχε δηλώσει πως θέλει να γυρίσει στο Βίγκο για να πάρει την εκδίκησή του για το εξάμηνο που δεν έπαιζε, αλλά σκέφτεται σοβαρά και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ που δεδομένα το καλοκαίρι θα επιδιώξει να τον κρατήσει στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.




Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA που επικοινώνησε με δύο συναδέλφους στο Μεξικό, ο Πινέδα δεν αποκλείει μιλώντας στους συμπατριώτες του να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, τονίζει πως σημαντικός παράγοντας για την απόφασή του θα είναι η Ευρώπη επισημαίνοντας πως «αν παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Έτσι εφόσον υπάρξει αυτή η προοπτική, σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφασή μου».



Γι’ αυτό κιόλας σε πρόσφατη συνέντευξή όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του επισήμανε πως είναι όλα ανοικτά. Ξέρει πως στη Θέλτα η ευρωπαϊκή προοπτική δεν υφίσταται, αλλά μόνο η παρουσία σε ένα αναμφισβήτητα προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ σίγουρα θα ζυγίσει και το ενδιαφέρον των μνηστήρων που θα προκύψουν.

Το μόνο δεδομένο είναι πως ο Πινέδα δεν σκέφτεται καθόλου να επιστρέψει στο Μεξικό. Είναι κατηγορηματικός σ’ αυτό. Θέλει να μείνει και να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ευρωπαϊκή του περιπέτεια.

Βέβαια για να τα λέμε όλα, σε όλα τα σενάρια έχει λόγο και η Θέλτα. Η ισπανική ομάδα τον θέλει πίσω, αλλά ταυτόχρονα δεν θα έλεγε «όχι» σε μία καλή προσφορά για να τον παραχωρήσει. Και το λέμε αυτό, διότι πρόσφατα γράφτηκε πως Ολλανδοί και Ιταλοί τον έχουν πλησιάσει. Και ειδικά οι πρώτοι έχουν παράδοση με Μεξικανούς παίκτες στα κορυφαία κλαμπ της χώρας και της Ευρώπης, όπως είναι ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν.



Ταυτόχρονα, είναι δεδομένο πως ρόλο στο μέλλον του θα παίξει και ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ξεχωριστή η σχέση των δύο ανδρών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση. Έτσι είναι βέβαιο πως για το θέμα θα υπάρξει επαφή του «Pelado» με τον «Maguito». Μάλιστα για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται, ο Πινέδα μιλώντας στο Fox Sports τον περασμένο Γενάρη είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον Αλμέιδα.

«Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο, ο Ματίας Αλμέιδα με εμπιστεύεται και εγώ αυτόν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μεξικανού χαφ.

Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.