Header Ads


«Βόμβα» με Ανσαριφάρντ!

«Βόμβα» με Ανσαριφάρντ!


Επιστρέφει στη Superleague για μεγάλη ελληνική ομάδα; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Η υπόθεση επιθετικός ταλανίζει όλες τις ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και φυσικά αυτές του ελληνικού πρωταθλήματος δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.




Με το καλοκαίρι λοιπόν να μην είναι τόσο μακριά, ήδη οι ελληνικές ομάδες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Και επειδή μεταγραφική περίοδος δίχως πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων δεν νοείται, ήδη εφημερίδες και sites έχουν αρχίσει να φτιάχνουν θέματα με το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ να φιγουράρει σε αυτά.

Ο Ιρανός επιθετικός πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2015, με τον Πανιώνιο να ανακοινώνει την απόκτησή του από την ισπανική Οσασούνα. Πολύ γρήγορα κατόρθωσε να εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή των Νεοσμυρνιωτών σκοράροντας δεκατρείς φορές σε σαράντα μία εμφανίσεις με τον «Ιστορικό».



Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα αλλά και η πλαστικότητα στις κινήσεις στη μεγάλη περιοχή κίνησαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον Ιανουάριο του 2017 ο Ιρανός φόρεσε τα «ερυθρόλευκα». Γρήγορα ξεχώρισε και κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ακολούθησε η Αλ Σαλίγια από το Κατάρ πριν επιστρέψει στα μέρη μας για να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ.

Στην «Ένωση» αγωνίστηκε για δύο χρόνια προτού φύγει το περασμένο καλοκαίρι για την Κύπρο και συγκεκριμένα την Ομόνοια. Παρότι τις προάλλες σημείωσε το πέμπτο του τέρμα και δείχνει σε καλή κατάσταση, δεν φαίνεται να ξεχνάει την προοπτική της Super League 1. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ενδαφέρον μεγάλης ομάδας, αλλά για την ώρα ο μόνος σύλλογος που πληροί τις προϋποθέσεις είναι ο Άρης. Με τη φετινή χρονιά όμως να μην εξελίσσεται ιδανικά, είναι σαφές ότι ο μεγαλομέτοχος των «κιτρίνων» θα επιχειρήσει ένα «μπαμ» με μεγάλο όνομα για να... γλυκάνει τους οπαδούς της ομάδας.



Συνεπώς, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Σπανού και του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να ψάχνουν την επιστροφή στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τα 400.000 ευρώ που ζητάει ο Ιρανός δεν είναι απαγορευτικά και με καλή διάθεση από τις δύο πλευρές, θα μπορούσε το φλερτ του προηγούμενου καλοκαιριού να καταλήξει σε γάμο. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.