Header Ads


Γιόνσον: «Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και στη συνέχεια πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ»

Γιόνσον: «Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και στη συνέχεια πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ»


Ο Γενς Γιόνσον, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τη χθεσινή αναμέτρηη κόντρα στον Ολυμπιακό, για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Άαρχους μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Γενς Γιόνσον.

Ο μέσος της ΑΕΚ ανέφερε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη από τους «ερυθρόλευκους», αλλά πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ που άλλαξε τα δεδομένα. Ακόμη, πρόσθεσε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τρελά ανοικτό τη φετινή σεζόν και θα παιχτούν δέκα «τελικοί», ενώ έδειξε πως δεν ξεχνά τον σύλλογο της γενέτειρας του και παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του.




Αναλυτικά όσα ανέφερε στο bold.dk:

Για την ατμόσφαιρα στην «Opap Arena»: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Ήταν τρελό να είσαι μέρος αυτού του αγώνα. Δεν έχω ξαναζήσει τόσο πολύ σε αγώνα να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα. Ένας αγώνας μπορεί να διαρκέσει συνολικά και 2,5 ώρες! Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Μοναδική εμπειρία. Μπορεί να έχω βιώσει την ίδια ατμόσφαιρα στην Τουρκία, αλλά δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό. Σαν ρωμαϊκή κόλαση! Είναι τρελό. Απολαμβάνω αυτή την ηλεκτρική ατμόσφαιρα στους αγώνες», ήταν τα λόγια του Δανού άσου και πρόσθεσε για την χθεσινή ήττα…».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ, πολύ έκπληκτος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και στη συνέχεια πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ, όπου κάναμε λάθος. Ήμασταν απόλυτα συγκεκριμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, οπότε είναι πραγματικά κρίμα, όπως εξελίχθηκε. Λίγο έως πολύ το ματς αυτό εξελίχθηκε όπως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν. Φυσικά δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη μπορούμε να πάρουμε ως θετικό ότι παίξαμε καλά και πραγματικά κυριαρχήσαμε»



Για τα playoffs: «Τώρα δυστυχώς δεν ανοίξαμε τη διαφορά. Θα ήμασταν εννέα βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι τρεις οι διαφορά μας από τον Ολυμπιακό και εμείς είμαστε δύο πίσω από τον Παναθηναϊκό. Και ο ΠΑΟΚ επίσης είναι λίγους βαθμούς πίσω, οπότε είναι τρελά ανοιχτό το πρωτάθλημα. Θα είναι δέκα τελικοί. Θα είναι υπέροχο».


Για το μέλλον του και την Άαρχους: «Παρακολουθώ κάθε αποτέλεσμα της Άαρχους και βλέπω και τους αγώνες της. Το κλαμπ σημαίνει πολλά για μένα, οπότε φυσικά τους ακολουθώ. Δεν θα κρύψω ότι το ποδοσφαιρικό ρομαντικό κομμάτι του εαυτού μου ονειρεύεται να γυρίσει σπίτι και να κάνει έναν «γεμάτο κύκλο» και να τα τελειώσει όλα εκεί. Είναι ακόμα ένα όνειρο που ζει μέσα μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί.

Δεν μπορώ να πω ότι θα συμβεί 100 τοις εκατό. Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου και στο εξωτερικό. Αν επιστρέψω σπίτι στα 34-35 μου: 'Έχω κάτι να προσφέρω; Δεν ξέρω. Μπορεί επίσης να θέλω να επιστρέψω σπίτι σε τρεισήμισι χρόνια, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ. Δεν βιάζομαι να κάνω εικασίες για αυτό. Το ονειρεύομαι και το ελπίζω, αλλά πρέπει να ταιριάζει σε όλα τα μέρη».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.