Header Ads


Μεταγραφή από Ολυμπιακό «κλείνει» ο Άρης!

Μεταγραφή από Ολυμπιακό «κλείνει» ο Άρης!


Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς.. Ποιος Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού πηγαίνει στον Άρη..

Ο ισχυρός άνδρας τού Αρη έχει αποφασίσει να ενισχύσει το ρόστερ του συλλόγου με ελληνικό στοιχείο και έχει στο μυαλό του μια λύση από τον Ολυμπιακό που μπορεί να βγει λίρα 100 για τους Κίτρινους.




Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι στο Λιμάνι για τον 20χρονο Βασίλη Σουρλή, που το περασμένο καλοκαίρι είχε αφήσει τους Πειραιώτες για να παίξει με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Σιτάρντ. 

Στα μέσα Γενάρη είχε επιστρέψει στο Λιμάνι, βρίσκεται ξανά στον Ολυμπιακό β΄, και η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να τον πάρει στον Άρη - Το είχε επιδιώξει και παλιότερα. 

Γιατί ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του και θεωρεί ότι ο Σουρλής αν έχει την ευκαιρία να παίξει σε διαδοχικά ματς σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να κάνει το step up στην καριέρα του και να είναι όλοι κερδισμένοι.



Το sportdog.gr θυμίζει την επικοινωνία του με τον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα τα κατατόπια της Super League 2, και προφανώς έχει δει τον Σουρλή με τη φανέλα του Ολυμπιακού β΄, για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για την αξία του.


"Ηγείται στον Ολυμπιακό β΄ - Με Μπουχαλάκη και Εμβιλά - Μεγάλο κεφάλαιο - Μαζί με Τζολάκη ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός πάνω τους"



"Είναι παιδί το οποίο ηγήθηκε της ομάδας του στη Super League 2, έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα, μπορεί να ανέβει και στην πρώτη ομάδα. Έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων, κάτι που είναι λογικό με βάση τις εμφανίσεις του και με την πρώτη ομάδα", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Σε ποιο σχήμα θα ταίριαζε;

"Επειδή είναι πιο επιθετικός παίκτης, μπορεί να παίξει και left winger και κεντρικός μέσος. Αλλά είναι επιθετικός μέσος, μπορεί να παίξει ως 8άρι. Οπότε θεωρώ ότι με Μπουχαλάκη και Εμβιλά μπορεί να συνυπάρξει".



Οπότε να περιμένουμε να τον δούμε ξανά στην πρώτη ομάδα.

"Είναι μεγάλο κεφάλαιο το θέμα Σουρλής στον Ολυμπιακό, έχει πολύ ταλέντο και πρέπει να φτάσει πολύ ψηλά. Αρκεί να δουλευτεί, μαζί με τον Τζολάκη ποντάρει πολλά πανω τους ο Ολυμπιακός".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.