Header Ads


Υπόκλιση Μίτσελ: «Απέναντι σε καλές ομάδες αυτές τις κακές αρχές τις πληρώνεις...»

Υπόκλιση Μίτσελ: «Απέναντι σε καλές ομάδες αυτές τις κακές αρχές τις πληρώνεις...»


Ο Μίτσελ υποκλίθηκε στην ΑΕΚ μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Μιλώντας μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος, το οποίο χαρακτήρισε καταστροφικό.




Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι στην OPAP Arena για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το πρώτο μέρος ήταν καταστροφικό, όμως το τελευταίο πέναλτι είναι εκείνο που έχει βάλει δύσκολα.



Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για την ήττα: "Έχουμε κάνει καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, το χαρίσαμε. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες. Το τελευταίο πέναλτι είναι αυτό που μας έχει δυσκολεύσει πάρα πολύ την πορεία".

Για τα δοκάρια και αν θα ήταν διαφορετική η ιστορία: "Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αυτά τα λάθη μπορείς να τα πληρώσεις κόντρα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πραγματικά είναι βαρύ το αποτέλεσμα".

Για το κακό πρώτο μέρος και αν υπάρχει κάποια εξήγηση: "Αν υπάρχει μία εξήγηση θα υπήρχε και λύση. Το έχουμε συζητήσει 100 φορές, απέναντι σε καλές ομάδες αυτές τις κακές αρχές της πληρώνεις. Δεν πάμε καλά αν χρειάζεται να είναι να πούμε στους παίκτες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους".

Για το αν μπορεί να σκοράρει: "Ίσως παίζοντας όπως στο δεύτερο ημίχρονο είναι πιθανό, αν παίξουμε όπως στο πρώτο όχι".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.