Header Ads


Επέστρεψε στην Ουκρανία ο Νταντσένκο!

Επέστρεψε στην Ουκρανία ο Νταντσένκο!


Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Όλεγκ Νταντσένκο!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος επέστρεψε στην Ουκρανία!

Η περιπέτεια υγείας που είχε ο Ουκρανός παίκτης που ανήκει στην ΑΕΚ φαίνεται ότι έλαβε τέλος, καθώς μετά το εξιτήριο που έλαβε χθες από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αναχώρησε σήμερα από το «Ελ. Βενιζέλος» για την πατρίδα του.




Μάλιστα ο Νταντσένκο δεν χρειάστηκε συνοδεία για το ταξίδι του, καθώς αναχώρησε με μια φίλη του που είχε έρθει στην Ελλάδα για να τον δει.

Όπως σας ενημερώσαμε ο Νταντσέσνκο υπεβλήθη σε έναν ειδικό καυτηριασμό στην καρδιά ο οποίος έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε και οδήγησε στην τριπλή ανακοπή πριν από περιπού δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια προπόνησης. Ακολουθως, του τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς από τους γιατρούς. Μάλιστα, οι γιατρού στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν καθημερινά εικόνα για τη λειτουργία της καρδιάς τους στην Ουκρανία!



Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Ιατρικό Κέντρο που νοσηλεύονταν ο Ουκρανός, αναφέρεται πως την Δευτέρα εμφυτεύθηκε μικροσκοπικός καταγραφέας ρυθμού κάτω από το δέρμα που επιτρέπει την μακρόχρονη (3 έτη) συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

Ο Νταντσένκο θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και θα εκτιμηθεί η πλήρης επάνοδος στην αθλητική δραστηριότητα μετά την πάροδο ενός μήνα και τη διενέργεια επαναληπτικών εξετάσεων και δοκιμασιών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.