Header Ads


Μελισσανίδης: «Μπήκαμε στο γήπεδο μας, φέρνουμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε τόσα χρόνια στην εξορία...»

Μελισσανίδης: «Μπήκαμε στο γήπεδο μας, φέρνουμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε τόσα χρόνια στην εξορία...»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμήθηκε από την Ένωση Φίλων ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα με λίγες λέξεις.. Και ακόμη δεν έχει ειδοποίησει..

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε σήμερα στην εκδήλωση της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ όπου και τιμήθηκε

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν τιμωμένο πρόσωπο σήμερα στην εκδήλωση της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης και άνθρωπος που ανέλαβε και πραγματοποίησε το όνειρο κάθε φίλου της ΑΕΚ, την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γήπεδο ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παίζει εκεί από τον περασμένο Οκτώβρη και έχει μόνο νίκες και όλος ο κόσμος χαίρεται κάθε στιγμή και λεπτό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης μόλις παρέλαβε την τιμητική πλακέτα σήμερα το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια, είπε και δύο λόγια. Λόγια όμως που έβγαζαν ειλικρίνεια για όσα πέρασε και όσα ζει τώρα η ΑΕΚ.



«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στην σημερινή εκδήλωση όπου τιμήθηκε για το μεγάλο έργο του νέου γηπέδου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.