Header Ads


«Μέσα» ο Ελίασον: Η αποστολή της ΑΕΚ για Άρη!

«Μέσα» ο Ελίασον: Η αποστολή της ΑΕΚ για Άρη!


Μετά από τρεις μήνες και ο Ελίασον στην αποστολή της ΑΕΚ - Δείτε ποιους συμπεριέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα

Μετά από περίπου τρεις μήνες και το κάταγμα περόνης, ο Σουηδός εξτρέμ επιστρέφει πιο δυνατός και μπαίνει στην αποστολή της ομάδας – Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία, ποιους παίρνει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα




Τρεις μήνες (περίπου) μετά την επέμβαση και το κάταγμα περόνης που είχε υποστεί στην Τρίπολη, ο Νίκλας Ελίασον είναι και πάλι εδώ! 

Ο Σουηδός εξτρέμ, αφού επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε η ώρα να μπει και στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από καιρό. 

Ο Ματίας Αλμέιδα λοιπόν ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στη Φιλαδέλφεια και το όνομα του Νίκλας Ελίασον συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. 



Βεβαίως, το εάν χρησιμοποιηθεί κιόλας ο ποδοσφαιριστής είναι άλλο ερώτημα και απόφαση του προπονητή, το σημαντικότερο είναι πως ο Σουηδός που οργίαζε μέχρι τον τραυματισμό του με 5 ασίστ σε 9 ματς πρωταθλήματος, είναι και πάλι εδώ! 

Από εκεί και πέρα πολύ σημαντικό γεγονός είναι η επιστροφή και του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, ενώ αντίθετα εκτός είναι οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες. 





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.