Header Ads


Η επόμενη ομάδα Λάζαρου μετά την Ανόρθωση!

Η επόμενη ομάδα Λάζαρου μετά την Ανόρθωση!


Ξεκάθαρη η επιθυμία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, προχωρημένες οι επαφές..

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος το τελευταίο διάστημα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ανόρθωσης, Σίσκο Μουνιόθ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης.




Την περσινή σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη του συλλόγου της Αμμοχώστου, μιας και πραγματοποίησε συνολικά 44 εμφανίσεις με 15 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις 8 φορές μοιράζοντας μία ασίστ.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στα 36 του χρόνια, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, για το λόγο αυτό αναζητά τη νέα του ομάδα.



Πρόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού μέχρι στιγμής είναι να μη γυρίσει στη χώρας μας αλλά να παραμείνει στην Κύπρο, όπου και εκεί έχει καταφέρει να χτίσει καλό όνομα. Πρώτο του λοιπόν μέλημα είναι εξετάσει όλες του τις επιλογές και να αποφασίσει.



Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση λήγει τον προσεχή Μάη, αλλά μέχρι τότε αναμένεται να έχουν σημειωθεί εξελίξεις. Άλλωστε, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο παίκτης μιλάει ήδη με δύο ομάδες από το νησί...  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.