Header Ads


Χωρίς Σιντιμπέ με Παναιτωλικό!

Χωρίς Σιντιμπέ με Παναιτωλικό!


Χωρίς τον Σιντιμπέ θα υποδεχτεί η ΑΕΚ την Κυριακή τον Παναιτωλικό - Αμφίβολος και ο Μουκουντί..

Δύο προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό!




Η ΑΕΚ έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με στόχο να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών της.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δύο αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών απουσιών των Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι και Ελίασον. Εκτός μάχης είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό. 



Τη θέση του Γάλλου, που είχε καλή παρουσία στο ντέρμπι, θα πάρει ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος έχει επανέλθει στο 100% μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ούτως ή άλλως αποτελεί την πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Έχασε και τη σημερινή προπόνηση και η απουσία του είναι δεδομένη

Παράλληλα, ο Αρόλντ Μουκουντί έχει δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα σε δάχτυλο του ποδιού του και πονάει. Η κατάσταση του Καμερουνέζου στόπερ δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά οι πόνοι δεν υποχώρησαν ούτε σήμερα με τον Μουκουντί να μην προπονείται. 



Έτσι, είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με τον Σίμο Μήτογλου σε αυτή την περίπτωση να παίρνει τη θέση του δίπλα στον Ντομαγκόι Βίντα στο κέντρο της άμυνας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.