Header Ads


«Δεν μπορείς να πηγαίνεις τόσο χαλαρός...» - Ο Άλαν Σίρερ «δικάζει» τον Μάρκο Λιβάγια για το πέναλτι (vid)

«Δεν μπορείς να πηγαίνεις τόσο χαλαρός...» - Ο Άλαν Σίρερ «δικάζει» τον Μάρκο Λιβάγια για το πέναλτι (vid)


Δείτε πως χαρακτήρισε τον Μάρκο Λιβάγια ο Άλαν Σίρερ - Δείτε πως πήγε και εκτέλεσε το πέναλτι, το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου..
Κριτική στον Μάρκο Λιβάγια και το τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι, άσκησε ο Άλαν Σίρερ. Ο θρυλικός Άγγλος φορ τόνισε ότι ο Λιβάγια πήγε πολύ χαλαρά στην εκτέλεση κατά τη διαδικασία που η Κροατία απέκλεισε τελικά την Ιαπωνία.




«Παρά ήταν χαλαρός. Δεν μπορείς να πηγαίνεις τόσο χλιαρά στην μπάλα. Αν πας να σουτάρεις έτσι και δεν ευστοχήσεις, θα φανείς τελείως ηλίθιος. Το ίδιο έκανε τις προάλλες και ο Λεβαντόφσκι. Όταν πας τόσο αργά προς την μπάλα, δεν θα τη στείλεις με την απαιτούμενη δύναμη στην εστία», ανέφερε ο Σίρερ για το αποτυχημένο χτύπημα του Λιβάγια.



Κριτική στον Μάρκο Λιβάγια και το τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι, άσκησε ο Άλαν Σίρερ. Ο θρυλικός Άγγλος φορ τόνισε ότι ο Λιβάγια πήγε πολύ χαλαρά στην εκτέλεση κατά τη διαδικασία που η Κροατία απέκλεισε τελικά την Ιαπωνία. «Παρά ήταν χαλαρός. Δεν μπορείς να πηγαίνεις τόσο χλιαρά στην μπάλα. Αν πας να σουτάρεις έτσι και δεν ευστοχήσεις, θα φανείς τελείως ηλίθιος. Το ίδιο έκανε τις προάλλες και ο Λεβαντόφσκι. Όταν πας τόσο αργά προς την μπάλα, δεν θα τη στείλεις με την απαιτούμενη δύναμη στην εστία», ανέφερε ο Σίρερ για το αποτυχημένο χτύπημα του Λιβάγια. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.