Header Ads


Αλλάζει θέση ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ!

Αλλάζει θέση ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ!


Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για Λιβάι Γκαρσία - Σε τι ρόλο θα τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια λόγω των τραυματισμών
Ο Λιβάι Γκαρσία είναι πιθανό να επιστρέψει σε ρόλο εξτρέμ στα προσεχή ματς, μέχρι να επιστρέψουν οι πρώτοι τραυματίες της ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα προβληματίζεται για τους αρκετούς παίκτες που έχει εκτός αγωνιστικών πλάνων λίγες μέρες πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ΑΕΚ. 




Μάλιστα, οι περισσότερες απουσίες έχουν «μαζευτεί» στις θέσεις των ακραίων και μεσοεπιθετικών, αφού σίγουρα θα χάσουν τα ματς με Κηφισιά (15/12) και Λαμία (21/12) οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, με τους τρεις πρώτους να έχουν ελπίδες να παίξουν στον Βόλο (28/12) και τον Πάολο Φερνάντες να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει «δεμένα» χέρια και αναζητά εκ των έσω λύσεις μέχρι να γεμίσει ξανά το οπλοστάσιό του. Ειδικά για τα άκρα, μια από τις λύσεις που σκέφτεται είναι να χρησιμοποιήσει τον Λιβάι Γκαρσία. 



Ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο τα είχε πάει περίφημα ως σέντερ φορ στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου γύρου της Super League, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει στην πρότερη θέση του για να καλυφθεί το κενό και να αγωνιστεί αντ' αυτού στην κορυφή της επίθεσης ο Τομ Φαν Βέερτ. 

Ο Ολλανδός, που χθες βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο πρώτο του τρίμηνο στην ΑΕΚ, δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και χθες στο δίτερμα πέτυχε χατ-τρικ.



Άλλες λύσεις που μπορεί να επιστρατεύσει ο Αλμέιδα για να καλύψει τα κενά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, είναι αυτές του Χατζισαφί ή και του Σιντιμπέ, που ούτως ή άλλως έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε πιο προωθημένο ρόλο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.