Header Ads


«Μπέρδεμα με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ - Οι λύσεις Αλμέιδα για τις απουσίες στα άκρα»

«Μπέρδεμα με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ - Οι λύσεις Αλμέιδα για τις απουσίες στα άκρα»


Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γκατσίνοβιτς - Ποιο είναι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, τι ισχύει
Στη σύγχυση σχετικά με το ακριβές πρόβλημα Γκατσίνοβιτς (τονίζοντας ότι δεν αφορά σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τις εναλλακτικές Αλμέιδα

Το τοπίο γύρω από το πρόβλημα τραυματισμού του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και το πώς θ’ αντιμετωπιστεί από τον ίδιο και την ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, στάθηκε στο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τον Σέρβο και διευκρίνισε ότι οι ενοχλήσεις δεν έχουν να κάνουν με σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, αλλά με οστικό οίδημα.

Εξήγησε λοιπόν ότι αυτό το πρόβλημα δεν απαιτεί επέμβαση (αλλά αντιμετωπίζεται με ξεκούραση και συγκεκριμένη θεραπεία), οπότε η διαθεσιμότητα του παίκτη μέχρι ν’ αποκατασταθεί θα κρίνεται από το πόσο διαχειρίσιμη είναι κάθε φορά η ενόχληση.

Εξάλλου, επικαλέστηκε τη δήλωση Αλμέιδα ότι ο Γκατσίνοβιτς ίσως παίζει και με λίγο πόνο, κατονομάζοντας έπειτα τις εναλλακτικές του Αργεντινού για τα άκρα στα δυο παιχνίδια ως το τέλος της χρονιάς που πιθανότατα θα χάσει (και) ο Σέρβος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.